in

Lucifer 5. Sezon Sonrası Yoluna Devam Edebilir!

Lucifer 5. sezon ile finale hazırlanıyor. Ancak Netflix, daha fazlası için Warner Bros. ile görüşme halinde. Macera hâlâ devam edebilir!

Lucifer 5. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in Şeytan’la dansı uzayacak gibi duruyor. Los Angeles’ın sevilen isimlerinden Cehennem Kralı Lucifer ile olan maceralarda sona gelmemiş olabiliriz. TVLine’ın haberine göre, kanal serinin devamı için Warner Bros. ile masaya oturmuş bile.

Lucifer ilk kez finalin eşiğinden dönmüyor. FOX’ta yayınlanan ilk üç sezondan sonra iptal kararı çıkması üzerine Netflix 2018 yazında diziyi almış ve 10 bölümlük dördüncü sezonunu geçtiğimiz sene yayınlamıştı. Popülaritesi klasik televizyona göre kat kat artan dizi yayınlandıktan birkaç hafta sonraysa 5. ve final sezonu için onayını almıştı.

İlk planlara göre 5. sezon sekizer bölümlük iki parça halinde yayınlanacak ve sonrasında Lucifer’a veda edecektik. Görünen o ki Netflix fikrini değiştirmiş gibi duruyor.

- Reklam -

lucifer müzikal

Beşinci sezonla birlikte dizinin sona ermesi, tıpkı üçüncü sezondaki iptal haberi gibi hayranları üzmüştü. Öyle ki, The Voice jürisi Kelly Clarkson bile Netflix’ten aman dileyen bir sosyal medya gönderisi paylaşmıştı.

Beşinci sezondan gelen haberler dizinin İblis’e yakışır bir son vereceğini gösterse de hayranların da, oyuncuların da gönlünde yatan aslan yeni bir sezon onayından geçiyor. Bu konuda henüz net bilgi gelmese de, yeni bir sezon Lucifer’ı görmemiz için tek yol değil.

Lucifer Karakterinin Geri Dönebilmesi İçin Bazı Yollar Mevcut

Lucifer dördüncü sezon finalinden sonra bir kez de karşımıza CW dizileri Legends of Tomorrow ve Arrow’un Crisis on Infinite Earths bölümlerinde karşımıza çıkmıştı. John Constantine ve John Diggle, Lucifer’ın kapısına Araf’a girmelerinde yardımcı olması için gelmişti. Lucifer, Araf’ın kapılarını açarak daha önce hiçbir dizide ne olduğunu öğrenemediğimiz bir borcu ödemiş ve Constantine ile aralarındaki eski hesabı kapatmıştı. Lucifer’ın geleceğinde tıpkı John Constantine’in kendi dizisinin iptalinden sonra Legends of Tomorrow’da baş göstermesi gibi bir geçiş mi yatıyor, bunu henüz bilemiyoruz.

Lucifer Crossover

- Reklam -

Bir diğer olasılıksa Lucifer’ı ilk gördüğümüz kaynakla ilgili. Henüz planlanmış bir İncil uyarlaması olmasa da, Lucifer’ın bu hali karşımıza ilk olarak Neil Gaiman’ın klasik eseri Sandman’de çıkmıştı. Sandman’in geçmişi pek çok tasarlanmış ve iptal edilmiş uyarlamayla dolu fakat 2019 yazında Netflix şeytanın bacağını kırmayı becerip her şeyi kesinleştirmiş ve yapımcı olarak Gaiman’ı projenin başına koymuştu. Sonrasında diziyle ilgili pek haber gelmedi ama Lucifer’ın Netflix’ten çıkıp başka kanallarda boy göstermişliği varken, yeni Sandman dizisinde de karşımıza çıkması çok olasılıksız durmuyor.

Henüz bu teorilerin hiçbirinde kesinlik olmasa da Netflix’le Warner Bros.’un Lucifer üzerine kafa yordukları kesin.

Lucifer 5. sezon çekimleri geçen aylarda başlamıştı. Dizinin çıkış tarihi için ise 2020 yılının yaz mevsimi konuşuluyor.

GÜNCELLEME: 6. SEZON İÇİN ANLAŞMA TAMAM

Yeni bir sezon sizi mutlu eder miydi? Tom Ellis’ın rolünü Sandman’de tekrarlamasını mı, yoksa yeni bir oyuncuyu mu tercih edersiniz? Kayıp Rıhtım Forum’da tartışmaya katılabilirsiniz!


Lucifer 4. Sezon: Kaldığımız Yerden Değil Daha İyisinden Başlamak!

Kaynak: ScreenRant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dean Koontz - Corona Virüsü

Dean Koontz, 39 Yıl Önce Yazdığı Romanla Corona Virüsü’nü Tahmin Etmiş

Stephen King - Siyah Takım Elbiseli Adam

Stephen King, Siyah Takım Elbiseli Adam ile Bir Kez Daha Geliyor