in

Lucifer 6. Sezon Hikâyesi Diziye Daha Derinlikli Bir Final İmkânı Verecek

Lucifer 6. sezon onayı sonrası serinin yaratıcıları açıklamalarda bulundu. Netflix dizisi, hak ettiği derinlikli finale kavuşacak.

Lucifer 6. Sezon Hikâyesi
- Reklam -
- Reklam -

Sürpriz bir şekilde fazladan bir sezona kavuşan Netflix dizisinin yaratıcıları, finale giden yolda yeni açıklamalarda bulundular. Lucifer 6. sezon nihai son olacak.

Tanrı’ya ettiği isyan sonrası Cennet’ten kovulan Düşmüş Melek ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Düşüş sonrası oturduğu Cehennem tahtından sıkılan ve Los Angeles’ta emeklilik hayatı yaşayan Lucifer LAPD’den ortaklar edinerek kendisini suçla savaşın bir üyesi olarak bulmuştu. Üç sezon boyunca FOX’ta yayınlanan Lucifer dizisi beklenmedik şekilde iptal edildikten sonra 4. sezon için Netflix tarafından kurtarıldı.

Netflix diğer sezonlardan daha kısa bir 4. sezon ve ardından iki parça halinde bir beşinci sezonla birlikte diziyi nihayete erdirmeyi planlıyordu. İşler iblisimizin yüzüne gülmüş olacak ki geçen haftalarda 6. bir sezon duyuruldu, yönetmenler bu sefer final olacağı hususunda kararlı.

- Reklam -

Lucifer 6. Sezon Onayı

Dizinin başındaki isimler Joe Henderson ve Ildy Modrovich Entertainment Weekly’ye dizilerinin 6. sezonu hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Yeni sezon, ikili için de bir sürpriz olsa da işlerin daha istedikleri gibi olmasını sağlamış:

Henderson: 10 bölüm yerine 16 yaptığımız zamanki gibiydik, ‘Hayır hayır, şu anki hali mükemmel. Bölüm sayısını arttırırsak her şeyi mahvederiz,’ dedikten üç gün sonra ‘Bir dakika ya, bunu yapmadan duramayız ki?’ dedik.

Modrovich: Final bölümünün pek çok hikâyeyi hızlıca bağlayıp karakterlerin istediğimiz sona çabucak ulaşmasına sebep olduğunu fark ettik. Hikâyenin son kısmını aldık ve ‘Burayı biraz daha inceleyelim, karakterlerin geldikleri noktaya nasıl geldiklerini daha ayrıntılı anlatalım,’ dedik. 6. sezon için başlangıç noktamız bu oldu.

Lucifer 6. Sezon Yapımcıları: “Anlatacak Bir Hikâyemiz Daha Vardı”

İkili 6. sezonu her zaman anlatmak istedikleri bir hikaye olarak görüyor, önceki halinden tek farkı ellerinde uzatma, hakkını vererek anlatma şansı olmasıymış. Bununla birlikte zamansız gelen 6. sezon teklifinin 5. sezonun finalini değiştirmediğini de belirtiyorlar:

Henderson: Netflix’ten gelip, ‘Bir sezon daha yapabilir misiniz?’ dediklerinde, ‘Evet, ama bu son hikâyemiz,’ dedik.

- Reklam -

Modrovich: 5. sezon finalinin ardından anlatacağımız devasa bir hikâye daha olduğunu düşündük. Bizim fikri kabul etme sebebimiz buydu. Stüdyomuz ve Netflix’ten de 5. sezon için hazırladıklarımızı değiştirmemizi beklememelerini istedik. Elimizdeki ile memnunduk ve izleyici üzerinde etki bırakacak bir finaldi.

Lucifer ilk dört sezonuyla hâlihazırda Netflix’te yayında. Tom Ellis’in başrolünü üstlendiği dizinin 5. sezonunun ilk yarısı 21 Ağustos 2020 tarihinde gösterime girecek. 6. sezon çekimleri ise henüz başlamadı.

Dizide Tom Ellis’e Lauren German, Kevin Alejandro ve Lesley-Ann Brandt gibi isimler eşlik ediyor.

Lucifer 6. Sezon

Vertigo tarafından basılan The Sandman çizgi romanlarında karşımıza çıkan Lucifer karakteri Neil Gaiman, Sam Kieth ve Mike Dringenberg tarafından tasarlandı. Sandman’in de Netflix dizisi olacağını belirtelim.

Gündüzyıldızı’nın son bir hikâye daha anlatmak için ekranlara gelecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.


* Bilimkurgu Yazacaklar İçin 41 Öneri

Kaynak: Coming Soon

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yanan zürafa

Seçkide 11. Yıl: Yanan Zürafa Öyküleri

Sandman Dizisi Netflix

Sandman Dizisinin Hangi Zamanda Geçeceği Belli Oldu