in

Lucifer 6. Sezon İhtimalleri Artıyor

Lucifer 6. sezon geliyor, iddiası gittikçe güçleniyor. 5. sezon ile final yapmayı düşünen Netflix dizisi için sürpriz bir devam söz konusu.

Lucifer 6. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in şu sıralar 5. sezon üzerinde çalıştığı Lucifer dizisinde 6. sezon gelecek mi, sorusunun yanıtı aranmaya devam ediyor. Gelecek bölümlerle finale hazırlanan dizide 6. sezon ihtimali ise her geçen gün artıyor.

Netflix, daha önce Fox tarafından yayınlanan diziyi 3. sezon iptal kararı sonrası satın almış ve hayranlara 4. sezonu adeta hediye etmişti. İptalin eşiğinden dönen Lucifer 4. sezon ile izleyicisini oldukça memnun etmeyi başarmıştı. Ardından 5. sezonun final sezonu olacağı ve bu bölümlerin iki ayrı kısım ile yayınlanacağı duyurulmuştu.

Hayranlar dizinin noktalanma kararına üzülürken Tom Ellis gibi başrol oyuncuları, yapımın kararında bir finalle hayranların karşısına çıkmasından memnun gözüküyordu.

- Reklam -

Geçen günlerde gelen Warner Bros. Television ve Netflix’in, Lucifer 6. sezon için özel bir görüşme yaptığı iddiaları ortalığa bomba gibi düşmüştü. Şimdiyse heyecan veren bir gelişme daha yaşandı.

Lucifer 6. Sezon

Lucifer dizisine dair yaptığı özel haberler ile ilgiyi üzerine toplayan TVLine sitesi; 6. sezon ihtimali için bir güncelleme yaptı.

Lucifer 6. Sezon İçin Olası Bölüm Sayısı İddiası

TVLine, yapılan bir soru cevap esnasında Warner Bros. Television ve Netflix arasındaki görüşmelerin her iki taraf için de olumlu şekilde sürdüğünü belirtiyor. Habere konu olan bonus sezonun uzunluğu için ortaya atılan iddia ise 10 – 13 bölüm arasında olacağı yönünde.

Lucifer 5. sezonu toplamda 16 bölümden oluşacak ve bu bölümler 8’er bölümlük 2 kısım halinde farklı zamanlarda yayınlanacak. Dizinin final kurgusu beşinci sezon üzerinden yapıldı. Dolayısıyla ekstra gelecek bir 6. sezonun nasıl bir konuya sahip olabileceği, dizinin markasını yıpratıp yıpratmayacağı da merak konusu.

- Reklam -

Bununla birlikte yapılan görüşmelerde, 6. sezon yerine Cehennem Lordu karakterinin / karakterlerinin başka yapımlarda maceralarına devam etme ihtimallerinin de gün yüzüne çıkabileceği biliniyor. Lucifer, Neil Gaiman’ın DC etiketiyle yayımlanan Sandman çizgi romanlarında karşımıza çıkan bir karakter. Gaiman’ın Sandman’i ise şu sıralar Netflix için diziye uyarlanıyor. Anlayacağınız Sandman’de bu karakteri görmek kimse için sürpriz olmaz.

Lucifer 6. Sezon

Lucifer 5. sezon yayın tarihi ise henüz kesinleşmiş değil. Dizinin yeni bölümlerinde, final hariç bütün bölüm isimleri açıklandı. Son bölümün adının da açıklanmasından sonra; diziden kısa bir tanıtım ve yayın tarihi duyurusu gelmesi bekleniyor.

Lucifer 5. sezonda bizleri bekleyen bölüm isimleri sırasıyla şu şekilde: Really Sad Devil Guy, Lucifer! Lucifer! Lucifer!, ¡Diablo!, It Never Ends Well for the Chicken, Detective Amenadiel, BluBallz, Our Mojo, Spoiler Alert, Family Dinner, Bloody Celestial Karaoke Jam, Resting Devil Face, Daniel Espinoza: Naked and Afraid, A Little Harmless Stalking, Nothing Lasts Forever ve Is This Really How It’s Going To End?

Peki siz olası bir 6. sezon haberini nasıl karşılarsınız? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Chilling Adventures of Sabrina 3. Sezon İncelemesi: Yeni Tanrılar, Aynı Hayal Kırıklıkları

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    İnşallah böyle bir şey olur! :heartbeat::heartbeat::blossom::blossom:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

LEGO Mini Figürleri Jens Nygaard Knudsen

LEGO Figürlerinin Mucidi Jens Nygaard Knudsen Hayatını Kaybetti

The Matrix

The Matrix 4 Aksiyon Sahneleri Patlamalarıyla Bölgeye Hasar Veriyor