in

Lucifer 6. Sezon İhtimali Tehlikede: Tom Ellis Krizi

Lucifer 6. sezon ihtimali tehlikeye girdi. Warner Bros.’un dizinin yıldız oyuncusu Tom Ellis ile bir türlü anlaşamadığı ortaya çıktı.

Lucifer 6. Sezon Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Şu sıralar Netflix’teki yerini koruyan Lucifer, olası 6. sezon bölümleriyle hayranları heyecana sürüklemişti. Netflix ve Warner Bros. arasındaki görüşmeler olumlu bir şekilde seyrediyor, artık işin resmi açıklamaya kaldığı düşünülüyordu. Ancak son anda ortaya çıkan yeni bilgiler, olumlu karara düşünüldüğü kadar yakın olmadığımızı gösterdi. Ortada hâlâ halledilmesi gereken bir “Tom Ellis sözleşmesi” işi var.

Fox’un 3. sezon sonrası iptal ettiği, ardından Netflix’e geçerek adeta yeniden hayat bulan Lucifer şu sıralar belirsiz bir durumun içinde. Normal şartlar altında dizinin 5. sezon ile final yapması bekleniyordu. Çekimleri başlayan, ardından Koronavirüs nedeniyle durdurulan prodüksiyon bile hikâyesini 5. final sezonu için kurmuştu. Ancak son aylarda gelen 6. sezon söylentileri, yavaş yavaş ciddi bir boyuta ulaşmıştı.

Warner Bros. ve Netflix görüşmeleri ilk aşamada pek ciddi gibi durmasa da, yavaş yavaş yenilenen yeni sözleşmeler, Tom Ellis’in bu işe olur gözüyle bakması; hayranlara fazladan bir sezon daha hediye etmek anlamına geliyordu.

- Reklam -

Lucifer konusunda “içeriden aktardığı bilgilerle” öne çıkan TvLine, bu defa hayranların hoşuna gitmeyecek gelişmeler paylaştı.

Lucifer 6. Sezon Tom Ellis’in Anlaşmaya Yanaşmaması Nedeniyle Zora Düştü

Aslında geçen mart ayının başında, Tom Ellis ile anlaşmanın sağlandığına dair bir haber gelmişti. Herkes artık resmi sezon onayını beklemeye başlarken şimdi işler yeniden çıkmaza girdi. Görünen o ki dizinin yıldız ismi yeni sözleşmeden pek de memnun değil.

Lucifer

Warner Bros. ve Tom Ellis daha önce bir anlaşmaya varmış olmasına rağmen Ellis mevcut durumdan memnun gözükmüyor. TvLine’ın birden fazla kaynağa doğrulattığı bilgi, “Herkesin Tom’u mutlu etmek istediği, ancak bunun da bir limiti olduğu. Söz konusu limite ise çoktan ulaşıldığı,” yönünde.

Ellis’in mevcut anlaşmayı reddetmesi ise onu bir çeşit sözleşme ihlaline sürüklüyor ve bu da oldukça karmaşık bir mesele. Çoğu görüş aktörün “potu biraz daha artırmak” niyetinde olduğunu öne sürüyor. Ulaşılan limit sonrası tarafların yeniden bir araya gelip bu belirsizliği noktalaması ise en büyük beklenti. Yine de bu denli yaklaşmışken işlerin tekrar yokuşa girmesi birçok hayranın tadını kaçırdı.

- Reklam -

Netflix, dizinin yürütücü ekibi Ildy Modrovich ve Joe Henderson ile 6. sezon için sözleşmeyi çoktan yenilemişti.

Dizinin 5. sezon çekimleri Mart 2020’de askıya alınmış ve ne zaman dönüleceği açıklanmamıştı. 2 kısım halinde yayınlanacak 5. sezon, toplamda 16 bölümden oluşacak.

Lucifer 5. Sezon Corona Virüsü

Lucifer, Neil Gaiman’ın Sandman çizgi romanlarında karşımıza çıkan bir karakter. Gaiman’ın Sam Kieth ve Mike Dringenberg ile birlikte yarattığı karakter Fox’ta kendi macerasına kavuşmuştu. Bu sırada, Sandman uyarlamasının da yolda olduğunu hatırlatalım.

GÜNCELLEME: 6. SEZON İÇİN ANLAŞMA TAMAM
GÜNCELLEME 2: 6. SEZON ONAYI GELDİ

İşlerin yeniden belirsizliğe yürümesine sizin yorumunuz ne oldu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Chuck Yapımcılarıyla Olası Devam Sezonları ve Geçmiş Üzerine Söyleşi

Kaynak: TvLine

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

chuck dizi röportaj

Chuck Yapımcılarıyla Olası Devam Sezonları ve Geçmiş Üzerine Söyleşi

Netflix Abone Sayısı

Netflix Koronavirüs ile Yükselişte: 15.7 Milyon Yeni Abone