in

Lucifer, Arrowverse Bölümlerinde Olmayacak

Lucifer dizisinin başrol oyuncusu Tom Ellis, Arrowverse’ün Crisis on Infinite Earths bölümlerinde olmayacağını açıkladı.

Lucifer
- Reklam -

Arrowverse cephesinden Lucifer hayranlarını üzecek bir haber geldi.

Bu yıl yayınlanacak Arrowverse’ün Crisis on Infinite Earths (Sonsuz Dünyalardaki Kriz) bölümlerinde The CW kanalına bulunan dizilerden birçok yıldız isim, konuk oyuncu olarak yer alacak. Macerada Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Batwoman ve Black Lightning dizilerinden birçok oyuncu yer alacak.

Kahramanlarımız Anti-Monitor’ün yok etmeye çalıştığı kendi evrenleri de dahil olmak üzere tüm paralel evrenleri kurtarmak için çarpışacak. Krize doğru giden yolda Arrow ve The Flash dizileri yayına başladı bile.

- Reklam -

Geçtiğimiz günlerde Arrow Evreni’nin Crisis on Infinite Earths bölümlerinde Lucifer karakterinin de konuk olacağı söylentileri ortaya atılmıştı. Bu haber, dizinin başrol oyuncusu Tom Ellis tarafından bizzat yalanladı.

Lucifer Morningstar, Crisis on Infinite Earths Bölümlerinde Yer Almayacak

Entertainment Tonight programında Lucifer dizisinin beşinci sezon çekimleriyle ilgili konuşan Tom Ellis, Crisis on Infinite Earths bölümlerinde oynayacağı söylentilerine de açıklık getirdi. Vancouver’a bir arkadaşının doğum günününe gittiğini söyleyen oyuncu, geri döndüğünde kendisini aniden farklı bir yapımda oynayacağıyla ilgili haberleri gördüğünü belirtti. Ardından dizinin bu bölümlerinde yer almayacağına dair açıklık getiren Ellis, beklentiye giren hayranları adına üzgün olduğunu ama Lucifer Morningstar’ın bu bölümlerde yer almayacağının altını çizdi.

- Reklam -

Her ne kadar Ellis, Luicfer olarak dizide yer almayacak olsa da takipçileri tarafından çokça sevilen birçok farklı karakter bulunacak.

Dizide, DC’s Legends of Tomorrow’da Atom’u canlandıran Brandon Routh, karakterinin yanı sıra Superman olarak yer alacak. Routh, 2006 yılında çıkan Superman Returns filminde de karakteri canlandıran isimdi. Smallville dizisinden Tom Welling ve Erica Durance de uzun bir aranın ardından bir kez daha Clark Kent ve Lois Lane karakterlerine hayat verecekler.

Crisis on Infinite Earths macerası, 8 Aralık 2019’da başlayacak ve toplamda 5 bölüm sürecek. Lucifer dizisinin ise final sezonunun 2020 yılının yaz aylarında karşımıza çıkması bekleniyor.

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Assassin's Creed

Assassin’s Creed Romanı Birlik Çıktı

eklem bacaklılar

İlkel Eklem Bacaklıların Sırada Bekleyebildiği Keşfedildi