in

Lucifer Final Sezonu 2 Kısımda Yayınlanacak

Lucifer dizisinin final sezonu, Netflix platformuna iki kısım halinde gelecek. Dizinin başrolü Tom Ellis, final bölümlerine dair konuştu.

Lucifer
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, final sezonlarını 2 parçada yayınlama alışkanlığını sürdürüyor. Daha önce BoJack Horseman adlı animasyon dizisi için uyguladığı metodu, bu defa da DC evreninin sevilen kahramanlarından Lucifer hakkında çekilen dizide uygulayacak.

2015 yılında FOX kanalında yayına başlayan Lucifer, 3. sezonu sonrasında iptal edilme tehlikesi yaşamıştı. Hayranlarının yoğun ısrarı sonucu harekete geçen Netflix, dizinin 4. sezonuna ev sahipliği yapmaya karar vermiş; 10 bölümlük bir sezonla hikâyeyi sürdürmüştü.

Geçtiğimiz aylarda ise dizinin 5. sezonunun, yapımın final sezonu olacağı bilgisi paylaşılmıştı. Bununla birlikte dizinin son sezonunun, 10 değil de 16 bölümden oluşacağı da duyurularak işler iyice netleşmişti.

- Reklam -

Lucifer Dizisinin 5. Sezonu Sekiz Bölümlük 2 Kısımda Yayınlanacak

Çekimlerine geçtiğimiz eylül ayında Los Angelas’ta başlanan dizinin, nasıl bir formatta yayınlanacağı belli oldu.

Dizinin başrolü Tom Ellis, sezonun ikiye ayrıldığını ifade ediyor. Netflix kanalı öncelikle sezonun ilk sekiz bölümünü izleyicilerle buluşturacak. Ardından verilen kısa bir ara sonrası, kalan sekiz bölüm görücüye çıkacak.

- Reklam -

Dijital yayın mecralarının popülerleşmesinde büyük etkisi olan Netflix, çevrimiçi yayına başladığı ilk dönemlerde; dizi sezonlarını tek seferde yayınlamakla dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdiyse kanal, kızışan rekabet ortamıyla birlikte yeni stratejilere yöneliyor gibi. Bu sistemin Lucifer ve BoJack Horseman için özel olarak mı uygulandığı, yoksa yavaş yavaş final yapan tüm yapımlarda benzer çalışmalar görecek miyiz, sorusunun yanıtı şimdilik cevapsız.

Henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmayan Lucifer final sezonunun iki kısımda yayınlanacak olması, kanalın bölümleri daha erken sunmak için geliştirdiği bir strateji olabilir.

Dizinin 5. sezonunun 2020 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nicolas Cage, Wally's Wonderland

Nicolas Cage, Wally’s Wonderland Filminde Oynayacak

Denizaltı

Joe Dunthorne’nun Denizaltı Kitabı Çıktı