in ,

Lucifer Final Sezonunun Uzun Fragmanı Yayınlandı

Lucifer final sezonu beklenen fragmanı yayınlandı. Netflix’in sevilen dizisi, 6. sezonu ile hayranların karşısına son defa çıkmaya hazırlanıyor.

Lucifer final sezonu fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Lucifer final sezonu için beklenen uzun fragmanı yayınladı. Tüm kötülüklerin bir gün son bulacağını ifade ederek hazırlanan tanıtım ile dizinin nasıl biteceği de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Fox tarafından iptal edildikten sonra Netflix’in satın aldığı ve inanılmaz bir popülerliğe ulaştırdığı Lucifer, veda etmeye hazırlanıyor. Yapımın özellikle 4. ve 5. sezonları şimdiye kadarki en iyi işleri olarak görüldü. Nihayet 6. ve final sezonu ile sonunda uygun bir veda yapacak. Ancak henüz hiçbir şey bitmiş değil ve hayranların sabırsızlıkla bekleyecekleri çok şey var gibi görünüyor.

Hatırlanacağı üzere Lucifer 5. sezon, Lucifer ve Michael arasında Cennet ve Cehennemi kapsayan, sonunda Lucifer, Chloe ve ekibin geri kalan kahramanlarının zaferiyle sona eren bir hesaplaşma ile sona erdi. Lucifer’ın Chloe’u kurtarmak için yaptığı fedakarlık, onu Cennet’in gözünde kurtarıyor ve 6. sezonda bazı büyük güç değişimleri ve Tanrı olmaya layık olduğunu kanıtlıyor.

- Reklam -

Netflix’in yeni uzun final sezonu fragmanı sayesinde, hayranlar artık ne olacağını daha net şekilde anlayabilirler. Final, Lucifer’ın kişisel ikilemlerle mücadele etmesi ve Tanrı olarak saltanatına hazırlanmasıyla 5. sezonun kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor. Tabii ki, hâlâ onu öldürmek ve bu kaderden uzak tutmak isteyen birçok güç var.

Lucifer 6. sezon fragmanını hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Lucifer Final Sezonu Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

(Fragmanı düzgün görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yeni yayınlanan fragmanda çok şey olsa da, genel hikâyenin akışını gizlemek adına iyi bir iş başarıyor. Doğaüstü güç dinamiklerindeki değişim, Lucifer ve çetenin durdurmak zorunda kalacağı bazı kıyamet olaylarını başlatmış gibi görünüyor. Dizinin yazarları daha önce bazı ilginç final fikirlerinden bahsetmiş ve hatta “sonsuza dek mutlu yaşadılar” hikâyesi gibi bir niyetleri olduklarını açıklamışlardı. Şimdi söz konusu senaristlerin sadece 10 bölümden oluşacak Lucifer’ın 6. sezonunda, tüm kalan kısımları tamamlamaya çalışacak.

Lucifer final sezonu, 10 Eylül 2021 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Final sezonu için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz buldunuz? Son ile ilgili beklentileriniz ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Girls' Frontline Fragmanı anime

Girls’ Frontline Fragmanı: Oyundan Yeni Anime Uyarlaması Geliyor

Margot Robbie Yeni Wes Anderson filmi

Margot Robbie, Wes Anderson’ın Yeni Filminin Oyuncu Kadrosunda Yerini Aldı