in

Mad Men’in Yıldızı Christina Hendricks: “Tüm Başarıya Rağmen Tek Sordukları İç Çamaşırımdı”

Mad Men dizisinin yıldız oyuncusu Christina Hendricks eski günlerden bahsetti. Yapımın olanca başarısına rağmen kendisine sordukları tek şeyin iç çamaşırı olduğunu ifade etti.

Mad Men Yıldızı Christina Hendricks:
- Reklam -
- Reklam -

Mad Men dizisinde canlandırdığı Joan Harris ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Christina Hendricks, geçmiş günlere dair dert yandı. Hendricks’in açıklamaları sinema ve televizyon dünyasında kadın olarak tutunmanın zorluklarını bir kez daha gözler önüne serdi. Ünlü yıldız, dizinin olanca başarısına rağmen basında merak edilen tek şeyin “iç çamaşırları” olduğunu ifade etti.

2007 – 2015 yılları arasında AMC ekranlarında yayınlanan Mad Men dizisi, bir reklam şirketinde yaşanan güç mücadelesini konu alıyordu. 1960’lar Amerika’sında geçen yapım Lionsgate Television tarafından gerçekleştirilmişti. Oyuncu kadrosunda Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, January Jones, Christina Hendricks ve Aaron Staton gibi isimlerin bulunduğu yapım toplamda 7 sezon ve 92 bölüm sürmüştü.

Christina Hendricks mad men açıklama

- Reklam -

16 Primetime Emmys kazanan Mad Men, bünyesindeki oyuncuları “yıldız”a dönüştürürken dizi tarihine de unutulmaz bir yapım olarak geçmeyi başardı. Ancak birçok başarıda olduğu gibi bu renkli tablonun bir de karanlık yanı vardı.

Christina Hendricks, “Mad Men”in Yayında Kaldığı Dönemde Kendisine Yöneltilen Soruları Eleştirdi

Şimdilerde NBC’nin Good Girls dizisinin kadrosunda bulunan Christina Hendricks, yapımın 4. sezon çekimlerini henüz tamamladı. Bu sırada katıldığı bir The Guardian söyleşisinde merak edilenleri yanıtlayan ünlü oyuncu, geçmişe dair de önemli açıklamalarda bulundu.

Dizinin gücünü tanımlamak için “takım elbiselerin geri dönüş yaptığını” belirten aktris, erkeklerin Donald Draper ya da Roger Sterling gibi giyinmeye başladığını hatırlattı. Dizinin erkeklerinin medyada kapladığı alan genişlerken kadınlarının dergilerde görünmesinin yalnızca üç ya da dört sezon sürdüğünü açıkladı.

Christiana Hendricks Elizabeth Moss

Mad Men dizisi bünyesindeki birçok oyuncuyu öne çıkartmayı başaran bir yapım oldu. Yapımın kadınları arasında Elizabeth Moss, January Jones ve Christiana Hendricks, dizide adından söz ettiren isimler oldu.

- Reklam -

Hendricks, yapımın en popüler olduğu ve övgü topladığı dönemlerde bile kendisine yöneltilen soruların yüzeyselliğini eleştirdi.

“Herkes yalnızca sütyenim hakkında soru soruyordu. Halbuki sütyen hakkındaki sorulara verebileceğim yanıtlar iki cümleden fazlası değil.”

Hendricks, Mad Men Yapımcısına Yöneltilen Cinsel Taciz İddialarını da Yorumladı

Oyuncu söyleşide Mad Men dizisinin cinsel istismarla suçlanan yapımcısı Matthew Weiner hakkında da konuştu. Serinin yazarlarından Kater Gordon, Weiner’ı cinsel tacizle suçlamıştı. Hendricks, Weiner ile ilişkisinde bir sıkıntı yaşamadığını açıkladı.

“Yalnızca orada bulunmadığım için hiçbir deneyimi hafife alamam. Ancak benim deneyimlerim öyle olmadı. Weiner bir mükemmelliyetçiydi. Her şeyi hemen o an söylerdi. Birbirimize yüklenirdik.”

Ünlü oyuncunun açıklamalarına dair sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Indie Wire

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gossip Girl fragman

Gossip Girl Fragmanı: Sevilen Dizi HBO Max ile Geri Dönüyor

Masters of the Universe: Revelation Fragmanı: He-Man

Masters of the Universe: Revelation Fragmanı | He-Man ve İskeletor Geri Dönüyor