in

Marvel Başkanı Bazı Disney+ Dizilerinin 2. Sezonunun Planlandığını Doğruladı

Marvel Başkanı Kevin Feige, Disney+ üzerinde yayınlanan bazı MCU dizilerinin 2. sezon planlarının şimdiden yapıldığını söyledi.

Marvel Başkanı: Bazı Disney+ Dizilerinin 2. Sezonu Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Studios başkanı Kevin Feige, Disney+ dizilerinden bazılarının birden fazla sezona sahip olabileceğini, bazılarının ise doğrudan filmleri besleyen mini diziler olacağını söyledi.

Kevin Feige, Disney+’ın yaklaşan MCU serilerinin bazılarının iki veya daha fazla sezonu kapsadığını, ancak hepsi için böyle olmayacağını söylüyor. 2007 yılından bu yana stüdyonun başkanlığını yapan Feige, Marvel Sinematik Evreni’nin kilit ismi ve gelişiminde kesin ses olmaya devam ediyor. MCU’nun televizyon dünyasına genişlemesi, geçen hafta 9 bölümlük macerasını tamamlayan WandaVision ile başladı. Marvel’ın bir sonraki macerası ise önümüzdeki hafta başlayacak olan ve The Falcon and the Winter Soldier olacak.

Bu ilk iki yapımın da gösterdiği gibi Marvel, Disney+ ile uzun metrajlı filmler tarafından hakkı tam olarak verilememiş karakterleri daha da derinlemesine işleyebiliyor. Örneğin hayranlar 9 bölümlük WandaVision dizisi ile Wanda’nın zarar görmüş ruhunun derinliklerine indi ve neden bu halde olduğunu daha net şekilde anladı. Ayrıca bu dizi ile MCU filmlerinde de yer alacak farklı kahramanlara yol yaptılar.

- Reklam -

Ancak tam da bu tür şeyler yüzünden hayranların merak ettiği bir soru var: Tüm bu MCU yapımları birer mini dizi olarak mı planlandı yoksa 2. sezonları gelecek mi? Devam eden sezonlar arada olan filmleri izlemeyi gerektirecek mi? Yoksa tam tersi mi? Ve şu an için yine en çok merak edilen sorulardan biri olan WandaVision 2. sezon olacak mı?

Marvel Başkanı Kevin Feige: “Disney+ Sayesinde Yapabileceğimiz Çok Şey Var”

Marvel WandaVision 2. sezon disney+

Kevin Feige, SciFiNow+ ile yaptığı röportajda, tamamına yanıt olmasa bile bazı soruları cevaplandırıyor.

“Marvel Sinematik Evreni’nin en büyük eğlencesi, dizi ve filmler arasında yapabileceğimiz geçişlerden oluşuyor. Bu durum senaryoya göre değişiklik gösterebilir. Bazen bunu 2. sezon ile anlatabiliriz bazen farklı bir filmde görebilir ve sonra tekrar dizi formuna getirebiliriz. Örneğin Disney+’ta yayınlanacak olan Ms. Marvel’ın daha sonra Captain Marvel 2 filminde de gözükeceğini duyurmuştuk. Gelecek serilerden bazıları için ikinci sezonları düşünüyor ve hatta planlıyoruz.

- Reklam -

WandaVision 2. sezon olacak mı sorusuna doğrudan evet veya hayır demek oldukça güç. Üstelik çok uzun zamandır Marvel’da olan biri olan ben bile buna kesin bir cevap veremem. Karakterlerin gelişimine göre, örneğin WandaVision gibi bir dizinin 2. sezon ve hatta 3. sezonu her zaman olabilir.

Bu durum Disney+ sayesinde yapabildiğimiz eğlenceli ve heyecan verici yaratıcılığın bir parçası. Gerçekten yeni hikaye anlatma yolları bulmamızı da tetikliyor. Belki bir gün bir dizinin beş sezonunu belirleyeceğiz. Fakat şu anlık şimdiye kadar yapabileceğimiz en iyi sezonları sunmaya odaklanıyoruz.”

Kevin Feige’nin cevabı ile bazı dizilerin 2. sezona sahip olacağı, bazılarının da mini seri halinde kalacağı anlaşılıyor. Ancak her ne olursa olsun izleyeceğimiz tüm karakter odaklı dizilerin duruma göre yeni sezonunun da gelebileceğine dair açık kapı bırakılıyor.

Peki ya sizler WandaVision gibi dizilerin devam sezonlarının gelmesini ister miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kendi Kafasını Kopartıp Yaşamını Sürdüren Deniz Sümüklü Böceği

Kendi Kafasını Kopartıp Yaşamını Sürdüren Bir Deniz Sümüklü Böceği Keşfedildi

Anime 15 Anti Kahraman

Anime Yapımlarında İzleyiciye Kendini Sevdiren 15 Anti Kahraman [Anket]