in ,

Marvel Dizilerine Bir Yenisi Daha Katılıyor: She-Hulk

Disney+ kanalında yayınlanacak Marvel dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez karşımızda Mark Ruffalo’nun da yer alacağı She-Hulk var.

she hulk and hulk
- Reklam -
- Reklam -

Henüz Hawkeye dizisinin haberini almamızın üstünden çok fazla zaman geçmemişken Disney+ bir sonraki projesini açıkladı bile: She-Hulk (Dişi Hulk). Üstelik başrolde Marvel filmlerinde Hulk’ı canlandıran Mark Ruffalo da olacak.

We Got This Covered‘ta yer alan özel habere göre yeni dizide yeşil devlerin her ikisini de birlikte çalışırken göreceğiz. Ayrıca tıpkı Hawkeye’da olduğu gibi Mark Ruffalo da Hulk rolünü son kez canlandıracak ve meşaleyi She-Hulk’a devredecek. Böylece Hawkeye, Iron Man ve Thor’dan sonra Hulk da yerini dişi karakterine bırakmış olacak.

Bildiğiniz gibi, Marvel Sinematik Evreni önümüzdeki yıllarda çeşitliliği ön planda tutacağını gösteren hamlelerde bulunmuştu. She-Hulk dizisi de bunun en son adımı oldu.

- Reklam -

Gerçek adı Jennifer Walters olan She Hulk, çizgi romanlarda Bruce Banner‘ın kuzeni olarak geçiyor. Bir araba kazası sonucunda hastaneye düşen Jennefer’ın acil olarak kana ihtiyacı olur, yoksa ölecektir. İşe bakın ki koskoca hastanede uygun kan sadece Bruce’ta bulunur. O da mecburen damarlarında akan, gamma ışınlarıyla dolu hayati sıvıyı onunla paylaşmak zorunda kalır. Böylece She-Hulk doğar. Kendisini 90’lı yıllardaki Hulk çizgi-filminden de hatırlayabilirsiniz.

- Reklam -

Marvel hayranları She-Hulk‘ı beyazperdede görmeyi uzun zamandır bekliyordu. Ancak Hulk karakterlerinin hakları kısmen Universal Studios’ta olduğundan bu ikili bir türlü kendi filmlerine kavuşamıyordu. Görünüşe göre bu problem artık çözülmüş durumda. En azından televizyon dizisi anlamında…

She-Hulk karakterini kimin oynayacağıysa henüz kesinleşmiş değil.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kittysmew kittysmew dedi ki:

    Eeh, yeni dönemde artık aralarında erkek oyuncu kalmayacak bu gidişle. :roll_eyes:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bunun yerine; Amadeus Cho’nun Hulk’ı olsa daha iyi olurdu. She-Hulk pek ilgi çekici bir karakter değil.

  3. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Kevin Feige ve arkadaşlar kadın süper kahramanları öne çıkartmak istediklerini söylemişlerdi. Yakında dişi Thor ile ilgili bir haber duyururlarsa şaşırmam.

  4. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Ally McBeal kıvamında olursa izlerim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

george lucas abrams

George Lucas, Star Wars IX’un Senaryosuna Danışmanlık Etmiş

Maymunlar Gezegeni

Çin’de Daha Zeki Maymunlar Üretildi