in

Marvel’dan İki Yeni Dizi Geliyor: Ghost Rider ve Helstrom

Marvel Stüdyoları yeni bir hamleyle bugüne dek sinemada izlediğimiz Ghost Rider ve çizgi romanlardan tanıdığımız Helstrom karakterlerine dizi yapacağını açıkladı. Bununla birlikte yeni animasyon dizileri de yolda.

ghost rider
- Reklam -
- Reklam -

Bugüne dek 2007 ve 2012 olmak üzere iki kez beyaz perdede izleme şansına eriştiğimiz, Nicolas Cage’nin canlandırdığı Ghost Rider karakterine ve onunla birlikte  Helstrom‘a ait diziler geliyor.

Fakat bu diziler, haberlerini de çokça yaptığımız Disney’in yeni online film ve dizi izleme platformu Disney+’da değil, şirketin yarısına sahip olduğu Hulu’da yayınlanacak. 2020 yılında çıkması beklenen dizilerle alakalı bazı detaylar da belli oldu.

Bu dizilerden yıl içerisinde ilk olarak “Marvel’s Ghost Rider” yapımını izleyeceğiz. Robbie Reyes’ın Ghost Rider olacağı zamanda geçen dizinin başrol oyuncusu ise Gabriel Luna. Takip edenlerin hatırlayacağı üzere Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. dizisinde de Ghost Rider’ı yine bu oyuncu canlandırmıştı. Sürücüyü serbest bıraktığında masum insanlara karşı kötü davranmış kişilere intikam getiren Reyes, bu gücü kullanmakta oldukça zorlanıyor.

- Reklam -

ghost rider helstorm

“Marvel’s Helstrom” dizisinin konusu ise izemli ve güçlü bir seri katilin çocukları olan Daimon ve Ana Helstrom kardeşlerinin, her birinin kendi tutum ve becerilerine sahip, insanlığın en kötüleriyle savaş veriyorlar. Karmaşık bir dinamiğe sahip kardeşlerin hikayesini de önümüzdeki yıl izleme fırsatına erişeceğiz.

Bununla birlikte Hulu’da halihazırda devam eden “Marvel’s Runaways“, 3. sezonuyla aynı şekilde aramızda olacak. Ayrıca Hulu’da yayınlanmak üzere Marvel onaylı animasyon serileri de gelecek. 4+1 olarak hazırlanan ve çıkış tarihleri henüz netleşmeyen bu animasyon serisi “Marvel’s M.O.D.O.K.”, “Marvel’s Hit Monkey”, “Marvel’s Tigra & Dazzler Show”, “Marvel’s Howard the Duck” ve son olarak hepsini bir araya getiren “Marvel’s The Offenders” dizilerinden oluşacak.

- Reklam -

the offenders

Disney+ platformu yakın bir gelecekte aramızda olacakken Disney’in Hulu’ya da önem vermesi ve burası için önemli atılımlar yapmasını nasıl buluyorsunuz? Görüşlerinizi forumlarımızda belirtebilirsiniz.


ilginizi çekebilir:

Disney+’ta Karşımıza Çıkması Kesinleşen Dizi ve Filmler

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ovv GhostRider süper haber. Merakla bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

korluk inceleme

Körlük: Gözlerimi Kapattım ve Bir Anda Gördüm

hareket iblisi ust

İthaki’nin Karanlık Kitaplık Dizisi “Hareket İblisi” ile Devam Ediyor