in

Marvel’ın Liv Tyler Planı Heyecan Uyandırdı

Marvel’ın yeni dijital yayın mecrası Disney+’ta karşımıza çıkacak She-Hulk dizisi için başrol görüşmeleri sürüyor. Liv Tyler da adaylar arasında.

liv tyler she-hulk
- Reklam -
- Reklam -

Disney’in geçen ağustos ayında Kaliforniya’daki D23 Expo etkinliğinde tanıttığı Disney+ dizilerinden She-Hulk için dikkat çeken bir haber geldi.

CBR’nin haberine göre dizinin başrol karakteri Jennifer Walters’ı oynaması için Liv Tyler ile görüşülüyor. Hatırlayacağınız üzere Tyler, 2008 yılında çıkan ve başrolünde Edward Norton’un oynadığı The Incredible Hulk yapımında, Hulk’ın sevgilisi Betty Ross karakterini canlandırmıştı. Şu an için Liv Tyler’ın başrolde oynayacağıyla ilgili açıklanmış kesin bir bilgi olmasa da haber veren siteye göre bu ihtimal oldukça yüksek.

Ayrıca Marvel Sinematik Evreni’nde Bruce Banner (Hulk) karakterini canlandıran Mark Ruffalo da oynayacak.

- Reklam -

She-Hulk Dizisinde Tarih Henüz Belli Değil

She-Hulk, bir avukat olan Jennifer Walters karakterine odaklanıyor. Kendisi aynı zamanda Bruce Banner’ın kuzeni ve kelimenin tam anlamıyla onun hayranı. Bir gün geçirdiği bir araba kazası nedeniyle kan nakline ihtiyacı olur. Ölmesine izin vermeyen Banner’da kendi gama radyasyonuna maruz kalmış kanıyla kuzenine kan nakli yapar. Tabii bu durum onun da yeşil bir dev canavara, She-Hulk’a dönüşmesine yol açar.

- Reklam -

Jennifer Walters’ın Bruce Banner’dan en büyük farkı da dönüşümünü sinirlendiğinde değil, kendi istediği zaman gerçekleştirebiliyor olması. Hatta bu formdayken kendini daha iyi hissediyor ve zihnini de koruyabiliyor.

12 Kasım 2019’da yayın hayatına başlayacak olan Disney+ platformu, She-Hulk’la birlikte yine süper kahraman temalı Ms. Marvel ve Moon Knight dizilerini de duyurmuştu. Dizinin ne zaman yayında olacağına dair de şimdilik herhangi bir tarih verilmedi.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for yavanna yavanna dedi ki:

    Heyecan falan uyandırmadı, direkt olarak moral bozukluğuna neden oldu. Elf kanı taşıyor bu kadın, ne She’si ne Hulk’u? Lütfen böyle bir şey olmasın.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Bence de. Başka oyuncu bulsunlar

  3. Avatar for yafeshan yafeshan dedi ki:

    Endiselere katiliyorum. daha uzun sure oynayacak daha genc oyunculara firsat verilsin. Marvel isi tek dizilik/filmlik degil.

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bu konuda Hulk’ ın görüşleri ise şöyle:

    Wykf3p

    Sanırım sinirlendi ve HAYIR diyor. :smiley:

  5. Avatar for Asude Asude dedi ki:

    İlk başta direk Liv diye heyecanlandım fakat sonra diğer görüşlere katılmaya başladım yeni birileri lazım bide Liv fazla zarif😍ama ileriki Marvel filmlerinde başka bir rol olabilir

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

Sinema Salonu

Muhsin Ertuğrul’un Kayıp Filmi Seyirciyle Buluşuyor

Ezgi Polat

Ezgi Polat’ın Yeni Öykü Kitabı Çıktı