in

Marvel’ın İlk Müslüman Süper Kahramanı “Ms. Marvel” Dizi Oluyor

Marvel’ın ilk Müslüman süper kahramanı Ms. Marvel, Disney+ dizisi oluyor. Kamala Khan’ın maceralarına eşlik etmeye hazırlanın!

Ms Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Marvel dünyasının ilk süper kahramanı olan Ms. Marvel için Disney+’ta yer alacak yeni dizi duyuruldu. Marvel Sinematik Evreni’nin bir parçası olacak yapımda Pakistan asıllı süper kahraman Kamala Khan’ın maceralarına konuk olacağız.

Live-action bir dizinin hazırlığına koyulan Disney, yeni gelecek yayın servisi için önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Kaliforniya’da düzenlenen D23 Expo’da yeni yapımlar duyuruluyor. “Ms. Marvel” da onlardan birisi!

Ms Marvel disney plus

- Reklam -

İlk olarak 2013 tarihli Captain Marvel çizgi romanında boy gösteren, bir sene sonra da kendi serisine kavuşan Kamala Khan’ın maceralarına, çizgi dünyasından sonra artık dizilerde de konuk olacağız.

Captain Marvel hayranı bir lise öğrencisi olan Kamala, Terrigen Mist adlı maddeye maruz kaldıktan sonra süper güçlere sahip olur. Ardından idolüne olan hayranlığıyla kendisine Ms. Marvel adını koyar. Bundan sonra New Jersey sokakları Pakistan’lı Kamala’dan sorulacaktır.

2015 yılında En İyi Çizgi Roman dalında Hugo ödülünü de kazanan çizgi romandan uyarlanan Disney+ dizisi için henüz bir tarih paylaşılmadı. Dizinin yapım koltuğunda komedyen Bisha K. Ali’nin oturacağı söyleniyor. Oyuncu kadrosu hakkında ise bir bilgi yok.

- Reklam -

12 Kasım 2019 tarihinde hizmete başlayacak Disney+ platformu için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Ülkemizde çizgi romanları Arkabahçe Yayıncılık tarafından basılan Ms. Marvel’ın Niye Nesli adlı macerası hakkındaki incelememizi buradan okumanız mümkün.

Ms Marvel disney plus ic

Peki siz Ms Marvel çizgi romanlarını takip ediyor musunuz? Böyle bir dizi uyarlaması aklınıza yattı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.
Kaynak: Hollywood Reporter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Silver Surfer beklerken ??

  2. Avatar for Sheril Sheril dedi ki:

    Pakistanli musluman super kahraman, oyuncu olarak beyaz tenli sarisin hristiyan bir ingiliz oynatsalar diversity ya :slight_smile: 3.dunya savasi

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Marvels Avengers

Marvel’s Avengers Oyun Dünyasını Fethetmeye Geliyor

The Mandalorian Disney Plus

Disney’in Yeni Star Wars Dizisi The Mandalorian, İlk Fragmanıyla Bizlerle