in

Marvel’ın Alternatif Evrenlerini Anlatan “What If” Serisi Disney+’a Geliyor

Disney+ düğmeye bastı! Platform izleyiciyle buluşmadan önce sürpriz üzerine sürpriz duyurarak hepimizi heyecanlandırmaya devam ediyor. Marvel’ın alternatif evrenlerine hazır olun!

marvel what if
- Reklam -
- Reklam -

Disney+’ta Marvel kahramanlarının olduğu birçok seri göreceğimiz ve hatta bu serilerin aynı evrende geçeceğini haberlerini paylaşmıştık. Disney tarafından yeni bir sürpriz daha geldi. Marvel’ın What If serisi de dizisi çekilecekler kervanına katıldı. Üstelik, izleyeceğimiz bölümlerin arasında Thor’un Çekicini İlk Loki Bulsaydı Ne Olurdu?” da olacak!

Seri, Marvel Sinematik Evreni’nde gördüğümüz kahramanların alternatif maceralarını içerecek. Yapımdan sorumlu kişilerden biri Marvel Studios başkanı Kevin Feige olsa da hikâyelerin, sinematik evren kurallarına o kadar da bağlı olmadan ilerleyeceği belirtildi.

Çıkış tarihi belli olmayan seride, sinematik evrende gördüğümüz bazı aktörleri görme ihtimalimiz de mevcut. Ayrıca, antolojik bir yapının tercih edilip her bölümde farklı bir hikâye anlatılacağı de konuşulan konular arasında.

- Reklam -

İlk kez 1977’de yayımlanan What If serisi, “The Watcher” olarak da bilinen Uatu’nun ağzından anlatılıyor. Serinin Şubat 1977’de okurla buluşan ilk bölümüyse Örümcek Adam’ın, Fantastik Dörtlü ekibine katılırsa neler olacağı işlenmişti.

- Reklam -

Disney’in Marvel konusunda peş peşe attığı bu adımlar hepimizi heyecanlandırıyor. Bu sürprizlerden hiçbirinin iptal edilmemesini umuyoruz. Peki, siz hangi kahramanın alternatif macerasını izlemek isterdiniz?

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

avengers endgame video

Avengers: Endgame’den Merakla Yeni Fragman ve Poster Geldi!

sovyet bilimkurgusu zamanin aynasi

Sovyet Bilimkurgu Çizgi Filmi: Zamanın Aynası [Türkçe Altyazılı]