in ,

Marvel’dan Yunan Tanrıları Temalı Yeni Bir Proje Geliyor

Marvel, Yunan tanrılarına odaklanan yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Thor 4 filminin yönetmeni Taika Waititi, çalışmaları doğruladı.

Marvel Yunan Tanrıları Temalı Yeni Proje Taika Waititi
- Reklam -
- Reklam -

Marvel, Yunan tanrıları için yeni bir projeye imza atacak. Thor: Love and Thunder yönetmeni Taika Waititi, sinematik evrenin yeni fazları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Şu sıralar 2022 San Diego Comic-Con etkinliğinde duyurulan 5. ve 6. faz yapımlarıyla konuşulan Marvel, ilerisi için de boş durmuyor. Hayranlar, evrene dahil olacak mutantlarla dolu bir X-Men macerası beklerken, stüdyo bir yandan henüz duyurmadığı farklı projeler üzerinde de çalışmaya devam ediyor.

Şimdi de belirli bir Yunan tanrısının geleceği, Marvel Sinematik Evreni’nde bir kez daha gündem konusu oluyor. Aktör Brett Goldstein’ın Thor: Love and Thunder’da bir jenerik sonrası sahnesinde Herkül olarak ortaya çıkmasıyla, hayranların onu bir daha ne zaman ve nerede göreceğine dair tartışmalar ortaya çıktı. Herkes karakteri sonraki Thor filminde görmeyi bekliyor. Ancak durum bundan biraz daha farklı olabilir.

- Reklam -

Thor’un dördüncü macerası olan Love and Thunder’ın Oscar ödüllü yönetmeni Taika Waititi, geçenlerde Reddit’te gerçekleşen bir soru-cevap etkinliği sırasında konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Filmde yer alan Herkül karakterinin Marvel için “tamamen yeni bir yol” açtığını, ancak kendisinin bu yeni yolun bir parçası olmayacağını söyledi.

Taika Waititi Marvel Evreninde Yunan Tanrıları Olduğunu Bilmiyordu

hercules ve thor marvel sinematik evreni

Waititi açıklamasının yanı sıra bir itirafta da bulundu. Ünlü yönetmen, Herkül’ü film senaryosuna ekleyene kadar karakterin çizgi roman geçmişini bile bilmiyordu. “Marvel’da böyle bir karakter olduğunu bilmiyordum bile, ama görünüşe göre öyle,” diyen yönetmen, şöyle devam etti:

- Reklam -

“İyiydi. Gelip bir parçası olmak için davet edilmeyeceğim yepyeni bir şeyin kapılarını açtığını biliyorum. Fakat Yunan tanrılarını seven herkes için mutluyum.”

Marvel Studios, Herkül’ün geleceği hakkında ya da Yunan tanrıları odaklı bir proje hakkında henüz resmi açıklama yapmış değil. Çizgi romandaki karakter Thor’un rakibi olsa da, aynı zamanda farklı hikâyelerde şimşek tanrısıyla aynı takımda da yer aldı. Karakteri biseksüel olarak tanımlayan çizgi romanlarda, bazı alternatif evren versiyonlarında erkeklerle ilişki içinde olduğu da görüldü. Bazı hikâyelerde Wolverine ve Nor-Varr ya da daha bilinen adıyla Marvel Boy ile birliktelik yaşadı.

Marvel Sinematik Evreni’nin Yunan tanrılarını da içine alan yeni bir film veya diziyle gelmesini ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:
    • Yıllar, yıllar boyunca ya öyle ya böyle ya da şöyle bir şekilde yüzlerce Yunan tanrıları filmi, dizisi yapılmıştır. Sonunda kapı çalmıştır. Kim gelmiştir?

    • Gına. :slight_smile:

  2. Avatar for ilydious ilydious dedi ki:

    Ellerinde kafalarından mit uydurmalarına gerek kalmayacak kadar zengin bir kaynak varken diğer mitolojik yapımlar gibi olayları ve karakterleri birbirlerine katıp karıştırmazlar umarım. Şimdiye kadar neden kaliteli ve mitleri olduğu gibi anlatan bir yapım ortaya konulamadı anlamış değilim. Bundan da pek umudum yok. :slight_smile:

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Elon musk’ın kendimi tamamen bilime adadım imajı vermek için, evim bile yok hiçbir şeyim yok tadında açıklamaları gibi olmaya başladı Waititi’nın son açıklamaları. O kadar hayalperesttim ki içinde olduğum sektörden bile haberim yok.

    Natalie Portman’a da sen star warsta oynamadın araştırmanı öneririm demişti en son ://

  4. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    Ya bu waititi ne kadar utanmaz,arlanmaz,haysiyetsiz bir insan. Çıkardığı her yapım tartışmasız bir şekilde REZALET. Hala daha yüzü kızarmadan böyle kendi gibi gereksiz açıklamalar yapıyor ve o düşük olan seviyesini iyice düşürüyor. Çok nefret kustum. kusura bakmayın dostlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ozan Küçükusta söyleşi - deli gücük

Deli Gücük’ün Çizerlerinden Ozan Küçükusta ile “Türk Çizgi Romanı ve Sorunları” Üzerine

house of the dragon kadın düşmanlığı tema

Kadın Düşmanlığı “House of the Dragon”ın Ana Temalarından Birisi Olacak