in ,

Marvel’ın Yeni Animasyon Dizisi “Marvel Zombies” 2024’te Geliyor: İşte İlk Görseller

Marvel Zombies animasyonu resmi olarak duyuruldu. San Diego Comic-Con’da paylaşılan yeni karakter tasarımları süper kahramanların zombi formlarını ele alıyor.

marvel zombies
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Zombies animasyon yapımı resmi olarak duyuruldu. 2005 yılından 2006’ya kadar yayınlanan çizgi roman serisini temel alacak dizi ile Marvel Studios, animasyon alanında çalışmalarını büyütüyor.

Yazar Robert Kirkman ve çizer Sean Phillips tarafından başlatılan Marvel Zombies çizgi romanı ekrana uyarlamasına kavuşuyor. Farklı evrenden gelen bir gezginin bulaştırdığı virüs yüzünden zombiye dönüşen insanlar gezegende büyük bir kaosa yol açmıştı. Dünya’nın süper kahramanları ise bu yıkımı durdurmakta başarılı olamamış hatta kendileri de virüsün pençesine düşerek çok daha tehlikeli zombiler haline gelmişlerdi. Buna ek olarak Galactus’un gezegene yaklaşıyor olması da hikâye örgüsüne bir katman daha eklemişti. Türkçeye de çevrilen eser çizgi roman kültürü içinde kendi niş okuyucu kitlesini bulmayı başarmıştı.

marvel zombies logo

- Reklam -

Marvel Zombies yapımının tam olarak çizgi romanın izinden gidip gitmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Ancak Marvel animasyon evreni zombilere yabancı değil. Geçen sene izleyicilerle buluşan ve 2. sezon çıkış tarihi ile 3. sezon onayını alan What If…? yapımında süper kahramanların zombi formlarının ne kadar tehlikeli olabileceği gösterilmişti. Fakat dizinin “What If… Zombies!?” bölümünde zombi virüsü Hank Pym’in Janet van Dyen tarafından Kuantum diyarında enfekte edilmesiyle başlamıştı. İlk olarak live-action şeklinde gelebileceği söylenen yapım, animasyon formatında izleyicilerle buluşacak.

Marvel Zombies Karakter Tasarımları Comic-Con’da Gösterildi

San Diego Comic-Con panelinde animasyon departmanlarının gelecek çalışmaları konusunda bilgiler veren Marvel, hayranların gelecek animasyon yapımında hangi süper kahramanları görebileceğini de paylaştı. Film eleştirmeni John Rocha sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bilgiye göre animasyonun kötü karakterleri Captain America, Scarlet Witch, Hawkeye, Captain Marvel, Ikaris ve Ghost gibi sevilen kahramanların zombi formlarına odaklanacak.

marvel zombies zombi kahramanlar

marvel zombies ikarus

marvel'ın zombileri kahramanlar

- Reklam -

marvel zombileri kahramanlar 2

Rorcha aynı zamanda zombi kahramanlara ait karakter tasarımlarını da paylaştı. Iron Man, Wanda, Captain America ve diğer süper kahramanların yer aldığı tasarımlar, hayranlar tarafından olumlu karşılandı.

Her ne kadar karater tasarımları ortaya çıksa da, Marvel Zombies’e dair açıklanan çok fazla bilgi yok. MCU animasyonları arasında ilk defa yetişkin seyirciye hitap edeceği söylenen dizi hâlihazırda yapım aşamasında. Disney+ üzerinden izleyicisi ile buluşacak yapım 2024 yılında platform kütüphanesindeki yerini alacak.

Sizin Marvel Zombies yapımından beklentileriniz nedir? Zombi süper kahramanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tales of the Walking Dead fragmanı yürüyen ölüler dizisi ilk bakış

Tales of the Walking Dead’e Detaylı Bakış: Yeni Yürüyen Ölüler Dizisinden Fragman Paylaşıldı

İran Müziği Örnekleri

İranlı Saz ve Ses Sanatçılarının Büyüsü: Gazellerle Büyüyen İran Müziği Ne Anlatıyor?