in ,

Marvel’s 616 Fragmanı: Disney+’tan Marvel Evreninin Gerçek Kahramanlarına İlk Bakış

Marvel’s 616 fragmanı yayınlandı. Japon Örümcek Adam’la ilgili bir bölüm de içerecek olan belgesel kasımda çıkıyor.

marvel's 616 fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Marvel’s 616 fragmanı paylaşıldı. Disney+’ın belgesel dizisine dair ilk resmi fragman, Japon Örümcek Adam ile ilgili bir bölüm ve çok daha fazlasını içeriyor.

Disney+, önümüzdeki aylarda yayınlanacak WandaVision ile ilk Marvel Sinematik Evreni dizisini yayınlayacak. Ancak bilindiği üzere bu sadece başlangıç. The Falcon and the Winter Soldier, Loki ve mevcut MCU karakterlerini içeren diğer dizi çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Marvel ayrıca Kate Bishop, She-Hulk ve Ms. Marvel gibi daha yeni kahramanları tanıtmak için de Disney+ platformunu kullanacak.

Canlı aksiyon dizilerine ek olarak Marvel Stüdyoları başka işler üzerinde de çalışıyor. Örneğin Marvel’s What If …?, MCU’daki alternatif senaryoları keşfedecek ilgi çekici bir animasyon dizi olarak hazırlanıyor. Bölümlerden birinde Peggy Carter’ın Steve Rogers yerine Captain America görevini üstlendiğini ve birçok aktörün filmlerdeki rollerini yeniden oluşturduğunu izleyeceğiz.

- Reklam -

marvel 616 fragman

İşte bu işlerden heyecan verici başka bir tanesi de Marvel’s 616. Yapım, şirketin isimsiz karakterlerini ve yaratıcılarını anarken aynı zamanda çizgi roman hayranlarını yeni bir yolla onurlandıracak.

Uzun süredir çalışmaları devam eden belgeselin nihayet ilk fragmanı da yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Marvel’s 616 Fragmanı | İZLE

YouTube video

Daha önce hem Comic-Con’da hem de yine Marvel’ın YouTube hesabı üzerinden birkaç video paylaşılmıştı. Ancak bu yeni resmi fragman, dizinin işleyeceği konuların genişliği hakkında daha net bir fikir veriyor.

Yeni tanıtım, kasım ayında sekiz bölümü birden yayınlanacak dizinin tamamına kısa bir bakış sunuyor. Her bölüm farklı bir yönetmen tarafından yönetiliyor. Örneğin Japanese Spider-Man (Japon Örümcek Adam) isimli ilk bölümde bu karaktere odaklanılırken, Community’den tanınan Gillian Jacobs’ın yönettiği Higher Further Faster adlı ikinci bölümde Marvel kadınlarını onurlandırılıyor.

- Reklam -

Antoloji dizisi veya belgesel diyebileceğimiz yapım, Marvel’da neler olup bittiğine dair heyecan verici bir sahne arkası bakışı gibi görünüyor. Haliyle hayranlar için mutlaka izlenmesi gereken bir şey gibi duruyor. Daha da önemlisi, dizi daha önce sergilenmemiş içerik oluşturuculara ışık tutacak ve arka planda çalışan koca ekibe daha yakından bakma fırsatı verecek.

marvel's 616 poster

Marvel’s 616, 20 Kasım 2020 tarihinde Disney+’taki yerini alacak.

Yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizlerle Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.


* Avengers: Endgame Yönetmenleri: “Secret Wars Marvel’ın En Büyük Filmi Olabilir”

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Sandman Dream Tom Sturridge

The Sandman Dizisinde Dream Rolü Tom Sturridge’ün Olabilir

A Fistful of Dollars Dizi

A Fistful of Dollars Dizi Oluyor: Kült Western Filmine Modern Bir Yorum Geliyor