in

Mary Elizabeth Winstead, Star Wars Dizisi Ahsoka Kadrosuna Katıldı

Mary Elizabeth Winstead, yeni Star Wars dizisi Ahsoka kadrosuna dahil oldu. Sevilen karaktere ait yeni live action dizinin oyuncu kadrosu genişliyor.

Mary Elizabeth Winstead Star Wars dizisi Ahsoka
- Reklam -
- Reklam -

Mary Elizabeth Winstead, yeni Star Wars dizisi Ahsoka oyuncu kadrosuna katıldı. Şu anda ilk sezonu yayına devam eden The Book of Boba Fett ile 3. sezonu beklenen The Mandalorian dizilerinin başarılarının ardından, Disney Plus için geliştirilen birçok Yıldız Savaşları projesinden biri olarak biliniyor.

Disney Plus’ta yayınlanmak üzere şu anda yeni Star Wars içerikleri hazırlanıyor. Bunlar arasında Obi-Wan Kenobi, Andor ve Lando’nun maceralarını anlatacak yapımlar bulunuyor. Aynı zamanda aralarında, live action anlamında ilk olarak The Mandalorian’ın 2. sezonunda görünen Ahsoka Tano da bulunuyor. Ahsoka adıyla gelecek olan yapım, karakterin hikâyesini daha da derinleştirmeye hazırlanıyor.

Ahsoka Tano, Yıldız Savaşları evreninde ilk olarak 2008 yılında uzun metrajlı animasyon filmi Star Wars: The Clone Wars ve ardından gelen aynı adlı animasyon dizisinde tanıtıldı. Rosario Dawson’ın karakter üzerindeki canlı aksiyon sahnesi ise ilk olarak The Mandalorian’ın “The Jedi” başlıklı 13. bölümünde ekrana getirildi. Karakter o bölümde, Mando ile yan yana savaştı ve ona Grogu’nun gerçek adını söyledi. Kendisi ve izleyiciler o zamana kadar karakteri sadece Çocuk ya da halk arasında Baby Yoda adıyla biliyordu. Dizide bir daha görünmese de, kendi solo dizisine yol açacak büyük bir izlenim bıraktı.

- Reklam -

Mary Elizabeth Winstead’ın Ahsoka Dizisindeki Rolü Henüz Bilinmiyor

Ahsoka Tano Dizis Star Wars Mary Elizabeth Winstead

Şimdi de dizisiyle ilgili yeni bir gelişme daha paylaşıldı. The Hollywood Reporter’ın haberine göre Mary Elizabeth Winstead, henüz yapım aşamasına geçmemiş olan Ahsoka’nın kadrosuna katılacak. Rolü henüz belli olmayan Winstead, son olarak Netflix’in Kate filminde yer aldı. Bilimkurgu filmlerine yabancı olmayan ünlü oyuncu ayrıca The Ring 2, The Thing, Scott Pilgrim vs. the World, Abraham Lincoln:Vampire Hunter ve Die Hard 4 gibi filmlerde de rol aldı.

- Reklam -

Ahsoka’nın çekimlerinin ne zaman başlayacağı ya da Disney Plus üzerinden ne zaman yayınlanacağı şimdilik belli olmasa da, projede ilerleme devam ediyor. Fakat ondan önce, hayranlar başrolünde Ewan McGregor’ın yer aldığı ve kendisine Anakin Skywalker rolünü yeniden canlandıracak olan Hayden Christensen’in eşlik edeceği Obi-Wan dizisini izleyecekler.

Ahsoka dizisinden beklentileriniz neler? Sizce The Mandalorian gibi başarılı bir yapım olabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Osman Sekiz: Yeni Ezel Akay Filmi için İlk Tanıtım Videosu | İZLE

Ezel Akay’ın Yeni Filmi “Osman Sekiz”den İlk Tanıtım

Robert E. Howard kimdir? Hayatı ve ölümü

Robert E. Howard Kimdir? Kılıç ve Büyü Türünün Öncü Yazarına Detaylı Bakış