in

Band of Brothers’ın Devam Dizisi “Masters of the Air”da Çekimler Başladı

Band of Brothers devam ediyor. Masters of the Air adlı yeni dizide çekimler başladı. Steven Spielberg ve Tom Hanks geri dönüyor.

Masters of the Air Çekimleri - Band of Brothers Devam
- Reklam -
- Reklam -

Band of Brothers dizisi devam ediyor. Apple Tv+ için hazırlanacak olan yapım Masters of the Air ismini taşıyor. Dizinin yapımcı koltuğunda ise Steven Spielberg ve Tom Hanks oturuyor.

Dev bütçesi ve güçlü kurgusu ile bir döneme damga vuran savaş dizisi Band of Brothers geri dönüyor. 2001 yılında HBO ekranlarında izleyicinin karşısına çıkan yapım “en iyi diziler” listesinde kendisine daima yer bulmayı başaran bir iş olmuştu. Dram, aksiyon ve tarih türlerindeki Kardeşler Takımı, IMDb’de de 9,4’lük bir puan ortalamasını tutturarak zirveye oynayan yapımlar arasına katılmıştı. 10 bölümlük dizi, o güne dek görülmemiş bir televizyon bütçesi ile çekildi. İkinci Dünya Savaşı’na cesur bir bakış getirerek dikkatleri çekti.

Band of Brothers Devam Dizisi Masters of the Air İzleyiciyi Yine Tarihin Tozlu Sayfalarına Davet Ediyor

Şimdiyse aynı prodüksiyon ekibinden yeni bir dönem yapımı geliyor. Dizinin senaryosu, orijinal dizinin de yazarı olan John Orloff tarafından kaleme alındı. Yapımın yöneten koltuğunda ise True Detective ve yeni James Bond filmi No Time to Die’ın yönetmeni Cary Joji Fukunaga var.

- Reklam -

Toplamda 10 bölümden oluşacak Masters of the Air, oyuncu kadrosu ile de ilgi çekmeyi şimdiden başarıyor. Anthony Boyle, Austin Butler, Rafferty Law, Nate Mann, Callum Turner ve James Murray kadrodaki isimlerden bazıları. Yapımın toplam prodüksiyon maliyeti ise 200 milyon dolar.

- Reklam -

Dizi, ABD’li yazar ve tarihçi Donald L. Miller’ın Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany kitabından uyarlanacak. Miller, ülkesinde 2. Dünya Savaşı ve ABD tarihi söz konusu olduğunda en çok saygı gören isimlerden birisi olarak öne çıkıyor.

Bomber Boys adıyla anılan bir grup askerin yaşamına odaklanacak dizi, Alman hapishanelerine ve toplama kamplarına da yakından bir bakış atma fırsatı sağlayacak.

tom hardy band of brothers

Apple’ın dijital yayın platformu Apple Tv+ için çekilen dizinin yayın tarihi ise henüz belli olmuş değil.

Siz Masters of the Air için heyecanlı mısınız? Yapımdan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

william faulkner ret

William Faulkner’ın Eserleri, Yazar Nobel Almadan Önce Defalarca Reddedilmişti

Bulgur Palas İBB Kültür Merkezi

İstanbul’un 7. Tepesi Yeniden Halkın: İBB, Bulgur Palas’ı Satın Aldı