in

House of the Dragon Yıldızı Matt Smith: Dizi, Game of Thrones Gibi Olmayacak

House of the Dragon oyuncusu Matt Smith, yeni dizinin Game of Thrones’a benzemeyeceğini ve kendi sesine sahip olacağını söyledi.

House of the Dragon Matt Smith
- Reklam -
- Reklam -

House of the Dragon dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Başarılı oyuncu Matt Smith kadrosunda bulunduğu dizi hakkında konuştu. George R.R. Martin’in kitabından uyarlanacak yeni serinin Game of Thrones dizisinin gölgesinde kalmayacağını ve kendi sesine sahip olacağını söyledi.

Geçen haftalarda yayınlanan ilk fragman ile hayranlar House of the Dragon’daki ilerlemeyi daha net bir şekilde gözlemlediler. Ayrıca Matt Smith’in canlandırdığı Prens Daemon Targaryen karakterine de yeni bir bakış attılar. Şimdi ise ünlü oyuncu, kendisi ile yapılan bir röportajda dizinin nasıl olacağına dair bazı ipuçları verdi. Smith, Game of Thrones gibi bir yapımdan sonra aynı evrende geçen bir başka yapımın izleyiciler tarafından nasıl karşılanacağını merakla beklediğini söyledi.

“Sanırım bir noktada (spin-off diziye) kendinizi ve kendi yorumunuzu getiriyorsunuz, yani bir noktaya kadar en azından. Daha önce yazılmış bir şeye ya da Shakespeare eserine ne katabilirsiniz ki? Bu durumda esere kendi duygunuzu, kişiliğinizi ve fikirlerinizi katmak zorunda kalıyorsunuz. Bazı şeyleri deneyeceksiniz ve işe yarayanlarla yolunuza devam edeceksiniz.

- Reklam -

Diziyi birçok açıdan eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz. Birçok açıdan bir önceki yapımın ruhunu ve isteğini taşıyor. Fakat yine de Game of Thrones gibi bir yapımın başarısını taklit edemezsiniz. Çünkü zamanın belirli bir noktasındaki bir yapım için oldukça özel ve eşsizdi.”

Dizinin yardımcı yapımcısı Miquel Sapochnik de geçenlerde Matt Smith’in söylediklerine benzer bir açıklama yapmıştı. Sapochnik, House of the Dragon dizisinin kendi tona sahip olacağını, orijinal yapıma saygı duyarak farklı bir hikayeyi anlattıklarını söylemişti.

House of the Dragon, Game of Thrones Dizisinin Öncesini Konu Alacak

House of the Dragon Dizisi game of thrones

Game of Thrones dizinin yaklaşık 200 yıl öncesinde geçecek dizi Targaryen Evi’nin düşüşünü konu alacak. Targaryen’lerin tahtta olduğu sürede yaşanan Dance of Dragon olarak da adlandırılan iç savaş ve politik dengesizliği daha detaylı bir şekilde işleyecek.

- Reklam -

Matt Smith ile birlikte Paddy Considine’i King Viserys I, Emma D’Arcy’i Prenses Rhaenyra ve Olivia Cooke’u Lady Alicent Hightower rolünde göreceğiz. Ayrıca Eve Best’i Prenses Rhaenys Velaryon karakterini canlandıracak.

HBO bünyesinde yayınlanması planlanan House of the Dragon’ın toplamda 10 bölümden oluşması planlanıyor. 2022 yılında gösterime girecek yapım şimdiden merakla bekleniyor.

Siz House of the Dragon dizisinin Game of Thrones’tan farklı bir tona sahip olacağını düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Aşk 101 2. sezon incelemesi

Aşk 101 2. Sezon İncelemesi: Garip Bir Veda

snowpiercer 3. sezon

Snowpiercer Dizisinin 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu