in

Matt Smith, House of the Dragon’daki Seks Sahnelerinden Şikayetçi: “Biz Ne Yapıyoruz?”

Matt Smith, yaklaşan House of the Dragon dizisi hakkında konuştu. Yıldız aktör, yapımdaki seks sahnelerinin gerekliliğini sorguluyor.

matt smith house of the dragon seks sahneleri
- Reklam -
- Reklam -

Matt Smith, yeni Game of Thrones dizisi House of the Dragon’da Prens Daemon Targaryen karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İngiliz aktör, yapımda gereğinden fazla erotik sahne bulunduğunu ifade etti.

2011 – 2019 yılları arasında HBO ekranlarında kendisine yer bulan Game of Thrones, televizyon dünyasında önemli bir değişime yol açmıştı. George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı romanlarından televizyona uyarlanan dizi, finalinin ardından yeni yan projelerle evrenini genişletmeyi sürdürmüştü.

Taht Oyunları’nın yayına girecek ilk spin-off’u House of the Dragon için ise artık sayılı gün kaldı. Yapımın oyuncuları basın turları sırasında diziye dair ipuçları vermeye devam ederken serinin başrollerinden Matt Smith de dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

- Reklam -

Smith, dizide yer alan bütün seks sahnelerine gerçekten gerek olup olmadığını sorguladığını kaydetti.

Matt Smith, House of the Dragon Dizisinde Gereğinden Fazla Seks Sahnesi Olduğunu Düşünüyor

Yıldız aktör Rolling Stone’a verdiği demeçte George R.R. Martin’in Ateş ve Kan (Fire & Blood) eserine dayanan diziye dair bazı görüşlerini paylaştı.

Smith, “Kendinizi, ‘Başka bir seks sahnesine gerçekten ihtiyacımız var mı?’ derken buluyorsunuz. Ve buna cevap olarak, ‘Evet var,’ diyorlar,” şeklinde konuştu.

Kitapların temsiline de dikkat çeken oyuncu şunları kaydetti:

“Biz ne yapıyoruz? Kitapları mı temsil ediyoruz, yoksa [içinde yaşadığımız] zamanı temsil etmek için kitapları mı seyreltiyoruz? Kitapları tıpkı yazıldığı gibi, doğru ve dürüst bir şekilde aktarmanın görevimiz olduğunu düşünüyorum.”

Öte yandan Smith’e, bu cinsel içerikli sahnelerden adil bir pay alıp almadığı sorulduğunda ise aktör gülerek şöyle cevap verdi:

“Evet. Bana sorarsan biraz fazla.”

- Reklam -

matt smith house of the dragon seks sahnesi

Doctor Who, The Crown, Last Night in Soho ve Morbius gibi yapımlarda rol alan aktör, House of the Dragon’un kilit isimleri arasında bulunuyor.

Game of Thrones dizisi de yayınlandığı dönemde cinsel içerikli sahnelerin kullanım yönleri açısından tartışmalara sebep olmuştu.

Ana diziden 200 yıl öncesinde geçen House of the Dragon, Targaryen Hanedanlığı’nın hikâyesini konu alıyor.

Dizide Smith’e Emma D’Arcy, Paddy Considine, Olivia Cooke, Rhys Ifans, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel ve Eve Best gibi isimler eşlik ediyor.

Yeni Game of Thrones dizisi 21 Ağustos 2022 tarihinde HBO’da yayınlanmaya başlayacak.

Aktörün açıklamaları hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Hbo ya dizi yapmaya gidiyordun üstüne üstünlük oynadığın dizi GOT senelik boş yapma dozunu doldurmuş.Eleştirisini haklı bulacağım tek olasılık var bazı sahnelerin fan servis olması olur .Buda düşük ihtimal ilk sezondan fan servis olması saçma geliyor.

  2. Avatar for Akousa Akousa dedi ki:

    Aynı olayların LOTR’da yaşanmaması dileğiyle.

  3. Avatar for Otkazatsya Otkazatsya dedi ki:

    Yani dizi zaten Game of Thrones’un. Biraz garip buldum açıklamasını ama izleyince daha iyi anlayacağız galiba. Belki bir karaktere yüklenen sahnelerin fazla olduğunu kastetmiştir. Bilemedim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası

Yeni Ninja Kaplumbağalar Filminin Adı “Mutant Kargaşası” Oldu

Sungun Babacan vefat

Usta Seslendirme Sanatçısı, Hollywood Yıldızlarının Sesi Sungun Babacan Hayatını Kaybetti