in ,

Anne Rice’ın Cadı Temalı Serisi “Mayfair Witches” Uyarlamasından İlk Fragman

Mayfair Witches çıkış tarihi fragman eşliğinde duyuruldu. AMC Networks, “Anne Rice Evreni” için hazırlıklarını sürdürüyor.

Mayfair Witches çıkış tarihi fragman
- Reklam -
- Reklam -

Mayfair Witches çıkış tarihi belli oldu. Yeni Anne Rice uyarlaması için ilk fragman da görücüye çıktı. AMC kanalı, merakla beklenen dizinin gelecek yılın ilk ayında izleyicilerle buluşacağını duyurdu.

AMC Networks, geçen yılın sonunda hayata veda eden Anne Rice’ın eserlerini televizyon ekranlarına taşımayı sürdürüyor. Kanal, yazarın popüler serisi Vampir Günlükleri’nden (The Vampire Chronicles) ilhamla uyarlanan Vampirle Görüşme (Interview with the Vampire) ile şu sıralar izleyicilerin karşısına çıkmış durumda.

Ancak AMC, geniş bir “Anne Rice Evreni” kurmak konusunda kararlı. Yazarın cadı romanlarını içeren Lives of the Mayfair Witches serisi de izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

- Reklam -

2022 New York Comic-Con etkinliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da dolu dolu geçiyor. AMC Networks, final için gün saydıkları The Walking Dead markasının ardından büyük projeler ortaya koymak konusunda kararlı.

Mayfair Witches Çıkış Tarihi Fragman Eşliğinde Duyuruldu | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Mayfair Witches dizisi, beklenmedik bir şekilde bir cadı ailesinin varisi olduğunu keşfeden Rowan Fielding (Alexandra Daddario) adlı bir beyin cerrahının hikâyesini konu alıyor. Rowan, yeni yeni tanıdığı güçleriyle mücadele ederken nesiller boyu ailesine musallat olan uğursuz bir varlıkla da savaşmak zorunda kalıyor.

Ritüeller, karanlık büyü, cadı meclisleri, gizli topluluklar dahil olmak üzere cadı mitolojisini zengin bir şekilde ele alan Mayfair Witches, prodüksiyon tasarımı açısından da dikkat çekmeyi başarıyor.

Mayfair Witches çıkış tarihi fragman amc

Dizi, daha önce Showtime kanalında Masters of Sex’i yazan ve geliştiren Esta Spalding ve Michelle Ashford ikilisi tarafından televizyona uyarlanıyor.

- Reklam -

Oyuncu kadrosunda Alexandra Daddario (Percy Jackson, Texas Chainsaw 3D) ile birlikte Jack Huston, Tongayi Chirisa, Beth Grant, Jan Richards, Hannah Alline ve Harry Hamlin gibi isimler yer alıyor.

Çoğunlukla vampir romanlarıyla tanınan Anne Rice’ın Lives of the Mayfair Witches adlı serisi toplamda 3 kitaptan oluşuyor. Eserler daha önce Türkçeye kazandırılmadı.

Mayfair Witches çıkış tarihi fragman dizi

Mayfair Witches dizisi 5 Ocak 2023 tarihinde ilk iki bölümü ile AMC ekranlarında yayına girecek.

Siz ekranda daha fazla Anne Rice eseri görmek konusunda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Red Notice 2 ve 3 Senaryosu tamamlandı

Red Notice’in İki Devam Filminin Senaryoları Tamamlandı: Çekimler Kısa Sürede Başlayabilir

Yaşayanlar ve Diğerleri - José Eduardo Agualusa | Haftanın Kitabı #241

Yaşayanlar ve Diğerleri – José Eduardo Agualusa | Haftanın Kitabı #241