in

Meryem Uzerli, Dark’ın Deneme Çekimlerine Katıldı

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan rolüyle dikkatleri üzerine çeken Meryem Uzerli, Netflix’in bilimkurgu dizisi Dark için seçmelere katıldı.

Meryem Uzerli
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Almanya’nın gizem ve bilimkurgu türlerindeki başarılı dizisi Dark, 3. sezonu için hazırlıklarını sürdürürken yapımın gelecek sezonları için düzenlenen oyuncu seçmelerinden bir haber geldi. Türk-Alman asıllı Meryem Uzerli, dizinin sonraki bölümlerinde karşımıza çıkabilir.

Geçen hafta dizinin deneme çekimine katıldığı öğrenilen Uzerli, eğer anlaşma kesinlik kazanırsa Dark dizisine dahil olmayı başaracak.

Ünlü oyuncunun deneme videosunun, Dark’ın yapımcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese tarafından beğenildiği gelen bilgiler arasında.

- Reklam -

Meryem Uzerli, Gelecek Sezonlarda Dark Kadrosunda Olabilir

Bugünlerde Berlin’de olan Meryem Uzerli, olur da yapıma katılırsa diye kimi festival davetlerini reddettiği de öğrenildi.

1983 yılında Almanya’nın Kassel kentinde dünyaya gelen Uzerli, Türk baba ve Alman bir anneye sahip. Meryem Uzerli adını Türkiye televizyonları 2011-2013 yılları arasında oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan rolüyle tanıyor.

Muhteşem Yüzyıl öncesi pek çok Alman sinema filmi ve dizisinde rol alan Uzerli, 2013’ten sonra Türkiye’de kariyerine devam etti. Gecenin Kraliçesi, Annemin Yarası, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Cingöz Recai sanatçının rol aldığı bazı yapımlar.

- Reklam -

Netflix’in geniş kitlelerce sevilen gizem-bilimkurgu dizisi Dark’ın 2. sezonu geçtiğimiz haziran ayında noktalanmıştı. Dizinin 3. sezonu için henüz net bir tarih verilmemiş olsa da, birçokları yapımın yeni bölümlerini 2020’nin haziran ayında izleyebileceğimizi düşünüyor.

Oliver Masucci, Jördis Triebel ve Louis Hofmann gibi isimlerin öne çıktığı dizi, zamanda yolculuk temasını güçlü bir şekilde ele alıyor.

Netflix Almanya’nın ilk orijinal yapımı olması nedeniyle ayrı bir ilgi çeken yapımın Meryem Uzerli kararının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for AeroKnight-sama AeroKnight-sama dedi ki:

    O değil de sarışın kıza ne kadar çok benziyor. Onunla bağlantılı bir role girecek büyük ihtimal.

  2. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Enteresan olur. Dark çok sevdiğim bir yapım. Acaba hangi rolü alacak? Meraklardayım şimdiden.

  3. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Görseldeki elbisenin güzelliğine bir tek ben takıldım galiba :sweat_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Andrus Kivirahk

Eston Yazar Kivirähk İlk Defa Türkçede

Joker

Joker IMDb’ye Hızlı Bir Giriş Yaptı