in

Oscarlı Aktris Meryl Streep, “Only Murders in the Building” Kadrosuna Katıldı

Meryl Streep, Only Murders in the Building 3. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu. Oscarlı yıldız, Hulu yapımında izleyicilerle buluşacak.

Meryl Streep, Only Murders in the Building 3. Sezon Oyuncu Kadrosunda
- Reklam -
- Reklam -

Meryl Streep, Only Murders in the Building 3. sezon kadrosuna katıldı. Modern zamanların en önemli aktrislerinden Streep; Hulu’nun polisiye ve komedi türlerindeki yapımında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Başrollerinde Selena Gomez, Steve Martin ve Martin Short’un yer aldığı Only Murders in the Building dizisi 3. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor. Yaratıcılığını John Hoffman ve Steve Martin’in paylaştığı Hulu yapımı, ilk iki sezonuyla 3 defa Primetime Emmys kazanmayı başarmıştı.

Suç temalı podcastlere tutkun olan bir grup arkadaşın, şahit oldukları cinayetten yola çıkarak kendi suç podcastlerini kaydettiği macerasını konu alan yapım; kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı.

- Reklam -

Only Murders in the Building 3 sezon hulu

Yapımın prodüksiyon sürecindeki 3. sezonu ise oyuncu kadrosuna dünyaca ünlü bir yıldızı dahil ediyor. The Iron Lady, Sophie’s Choice ve Kramer vs. Kramer ile Oscar Akademi Ödülü kazanan; defalarca Akademi Ödülleri’nde yarışan ve üç defa Primetime Emmys kazanan Meryl Streep dizinin yeni sezon takviyesi olarak ekibe katıldı.

Meryl Streep, Only Murders in the Building 3. Sezon Haberi Kısa Bir Video ile Duyuruldu

Gelişme, dizinin yıldızı Selena Gomez’in kaydettiği Instagram videosuyla duyuruldu. Gomez, sette olduklarını paylaştığı videoda Meryl Streep sürpriz bir şekilde kadraja dahil oldu.

YouTube video

Gomez daha sonra paylaştığı bir başka gönderide, Hulu ve John Hoffman’a teşekkürlerini iletti.

3. sezonda, Oliver Putnam’ın bir Broadway gösterisi sırasında sahnede öldürülen Ben Glenroy’un cinayeti araştırılacak.

- Reklam -

Meryl Streep ile birlikte yapıma 3. sezonda katılan Paul Rudd (Ant-Man), yeni sezonda cinayeti araştıran bir belgesel ekibi olarak hikâyeye dahil olacak.

Meryl Streep, Only Murders in the Building 3. Sezon Oyuncu Kadrosu

Çekimleri devam eden Only Murders in the Building 3. Sezon bölümlerinin 2023 yılı içerisinde Hulu’da yayınlanması bekleniyor. Ancak henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Streep, çoğunlukla beyaz perdedeki Oscarlı performanslarıyla tanınsa da 2019 yılında HBO’nun Big Little Lies dizisinin 2. sezonunda televizyona geri döndü. 75 yaşındaki aktris, ayrıca Apple TV+’ta yayınlanacak, Diane Lane ve Kit Harrington gibi isimleri bir araya getiren Extrapolations’ta da yer alacak.

Siz Meryl Streep’in yapıma katılmasını nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pera Palas'ta On Bir Gece - Kayahan Demir

Kayahan Demir’den Agatha Christie’nin Başrolde Olduğu Yeni Bir Polisiye: “Pera Palas’ta On Bir Gece”

The Last of Us Izlenme Reyting

“The Last of Us” Dizisi Açılış Reytinglerinde HBO’nun En İyileri Arasına Girdi