in

Michael C. Hall: “Yeni Dexter Sezonu Malum Finali Affettirecek”

Michael C. Hall, yaklaşan yeni Dexter sezonunun malum finaldeki hayal kırıklığını affettireceğini umut ediyor.

Michael C. Hall, Yeni Dexter Sezonu
- Reklam -
- Reklam -

Geçen yıl, dizi dünyasına dair en heyecan getiren gelişmelerden birisi de yıllar sonra gelecek olan yeni Dexter sezonu oldu. Dizinin başrolü Michael C. Hall de konuya dair yeni açıklamalarda bulundu. Ünlü aktör yeni sezonun beklentileri pek de karşılayamayan o malum finali affettireceğini umduğunu belirtti.

Dexter’ın onca yıllık aradan sonra geri dönecek olması ve maceraya 10 yıl sonrasından da olsa devam etmesi, 2020’nin çokça konuşulan dizi olaylarından birisiydi. Yeni Dexter sezonuna dair şimdiden pek çok teori üretildi bile. Michael C. Hall de 9. sezon için heyecanını gizlemiyor.

Eylül 2013’te gerçekleştirdiği final ile izleyicilerin kafasını çokça karıştıran ve pek çok hayal kırıklığını da beraberinde getiren Dexter nihayet yeni bir sezona kavuşuyor. Dexter’ın malum finalindeki yanlışların giderileceğini umut edenler arasında, yapımın başrolü Michael C. Hall da bulunuyor.

- Reklam -

Michael C. Hall, Yeni Dexter Sezonu

Shadowplay ve Six Feet Under oyuncusu, Daily Beast’e verdiği söyleşide şunları ifade etti:

“İnsanlar dizinin finalinden tatminsiz bir şekilde ayrıldılar. Her zaman anlatmaya değecek bir hikâyenin ortaya çıkacağı hakkında bir umut vardı. Ben de kendimi, ‘Peki o adama ne oldu?’ diyen gruba dahil ediyorum.”

Michael C. Hall, Dexter Rolüne Dönmek İçin Uzun Yıllar İkna Edilmesi Gerektiğini İtiraf Etti

Michael C. Hall, role dönüşünün pek de kolay olmadığını da itiraf etti. Ünlü aktör, kendisinin yeniden Dexter’ı canlandırabilmesi için uzun yıllar boyunca ikna edilmesi gerektiğini ifade etti.

Aktör ayrıca ikna süreci dışında, role ve evrene geri dönmekten duyduğu heyecanı da saklamadı. Anlatılan hikâyenin ise kesinlikle anlatmaya değer olduğunu vurguladı.

- Reklam -

Hall ayrıca final hakkında yapılan eleştirileri makul bulduğunu ancak yine de Dexter’a yaptığı şey konusunda hak verdiğini de ifade etti. İzleyicilerinin daha yüksek beklentilere sahip olduğunu bildiğini de sözlerine ekledi. Dizilerdeki sürprizlerin, memnuniyetin ve kapanışın final bölümü ile uyumlu şekilde yaşanması gerektiğini de ifade etti.

Dexter 9. Sezon Showtime

Dexter 9. sezon bölümleri, bir aksilik yaşanmazsa 2021 yılının sonbahar ayında Showtime kanalında yayınlanmaya başlayacak.

Peki siz yeni Dexter için heyecanlı mısınız? Sizce hayal kırıklıkları giderilebilecek mi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    O final hiç yokmuş gibi davranalım tatlılıkla çözülsün bu iş.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    En sevdiğim dizilerden biriydi. Umarım bu kez iyi bir final yazmışlardır.

  3. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Zehirci kız diziyi bitirmişti benim için. Tabii onu diziye yediren senariste söylemek lazım bunu. Umarım iyi bir sezon izleriz.

  4. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Zehirci kız ile alakalı değil de senarist beceremedi diyelim :blush: Yabancı dizilerde de finali hatta final sezonunu becerememe çok olmaya başladı Dexter dizisi de bunlara bir örnektir. Geri dönen diziler pek eski havayı veremiyor ama izlemeden de bir şey demek doğru olmaz tabii.

  5. Avatar for Anita Anita dedi ki:

    İnanırız ama, biz en iyisi beklentiyi çok yükseltmeyelim :slightly_smiling_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nüshu Nedir Kadın Dili Çin

Nüshu Dili: Yalnızca Çinli Kadınların Konuştuğu Gizli ve Unutulmuş Lisan

Deepfake Kemal Sunal Reklamı

Deepfake Kemal Sunal Reklamı Sosyal Medyayı İkiye Böldü