in

Michael Gandolfini “Daredevil: Born Again” Dizisine Katıldı

Michael Gandolfini “Daredevil: Born Again” kadrosuna dahil oldu. Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio’lu yeni Marvel dizisi 2024’te çıkış yapacak.

Michael Gandolfini Daredevil: Born Again Dizisinde Yer Alacak
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil: Born Again dizisine Michael Gandolfini katıldı. Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio’nun sevilen rollerini yineleyecekleri ve Disney+ üzerinden izleyicilerinin karşısına çıkacak yapım için çalışmalar sürüyor.

İlk üç sezonu Netflix üzerinden yayınlanan, sonrasında Disney+ üzerinden macerasına devam edeceği duyurulan Daredevil dizisi için detaylar netleşmeye başladı. Yapım D23 Expo bünyesinde Daredevil karakterini canlandıran Charlie Cox ve Kingpin’i oynayan aktör Vincent D’Onofrio tarafından bizzat açıklanmıştı. Dizi karakterin Marvel evreninde ilk defa başrole taşınmasının yanı sıra yeni logosu ve çizgi romanlara yaklaşacağı söylenen hikâyesiyle şimdiden merak uyandırmış durumda.

Hayranları heyecanlandıran bir diğer duyuru da geçen günlerde geldi. The Many Saints of Newark filminde Tony Soprano’nun gençliğini oynayan Michael Gandolfini’nin dizi kadrosuna katıldığı duyuruldu. Gandolfini’nin hangi rolü üstleneceği bilinmese de, başarılı aktörün Staten Island’dan gelen Liam isminde bir karakteri oynayacağını düşünüyor.

- Reklam -

Michael Gandolfini Daredevil: Born Again Dizisinde Yer Alacak

Michael Gandolfini’nin de Dahil Olduğu Daredevil: Born Again 2024 Yılında Çıkış Yapacak

Daredevil dizisi ise Marvel severler tarafından merakla bekleniyor. D23 Expo bünyesinde Charlie Cox Disney’in yeniden ekrana uyarladığı yapımın Netflix’te yayınlanan orijinal diziden “tamamen farklı ve yeni bir şey” olacağını söylemişti. Bununla birlikte Cox ve D’Onofrio dışında bütün oyuncu kadrosunun değişebileceği sinyalleri de verilmişti. Aynı zamanda ilk defa Daredevil dizisi ile ekrana adım atan ve Jon Bernthal’in canlandırdığı Punisher karakterinin de Marvel’a dönme ihtimali beklentileri yükseltmişti.

Daredevil karakteri ise Marvel’a dönüşünü çoktan gerçekleştirdi. Matt Murdock ilk defa gişe rekorları kıran Spider-Man: No Way Home filmiyle çoklu evrenlere dahil olmuştu. Bununla birlikte karakter yenilenmiş kostümü ile She-Hulk: Attorney at Law dizisinde suçla olan mücadelesini devam ettirdiğini göstermişti. Ayrıca Wilson Fisk ve Matt Murdock ikilisi bir başka Disney+ yapımı olan Echo’da da yer alacak.

- Reklam -

Daredevil: Born Again dizisi marvel

18 bölümden oluşacak Daredevil: Born Again dizisi Disney+ üzerinden 2024 yılında izleyicisi ile buluşacak.

Siz Marvel’ın Daredevil karakterini nasıl ele alacağını düşünüyorsunuz? Sizce Michael Gandolfini hangi rolü üstlenecek? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Mandalorian 3. Sezon Çıkış Tarihi

Star Wars Dizisi “The Mandalorian” için 3. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Bungou Stray Dogs 4. sezon fragmanı

Bungou Stray Dogs’un 4. Sezon Fragmanı ile Yayın Tarihi Ortaya Çıktı