in

Michael Gandolfini, The Godfather’ı Anlatacak “The Offer”ın Kadrosunda

Michael Gandolfini, The Offer oyuncu kadrosuna katıldı. Many Saints of Newark ile adından söz ettiren genç yıldız, The Godfather’ın perde arkasını işleyecek dizide rol alacak.

Michael Gandolfini, The Offer Dizisi Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Michael Gandolfini, The Godfather serisinin yapım sürecini işleyecek olan The Offer dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. The Sopranos’un başrolü James Gandolfini’nin oğlu, son olarak Many Saints of Newark filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Francis Ford Coppola’nın kült üçlemesi The Godfather (Baba) hakkında yeni bir dizi geliyor. Serinin yapım sürecini işleyecek olan Paramount+ dizisi toplamda 10 bölüm sürecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda bugüne kadar açıklanan isimler arasında Dan Fogler, Colin HanksMiles Teller, Giovanni Ribisi, Colin Hanks ve Matthew Goode yer alıyor.

- Reklam -

Kadroya son dahil olan isim ise HBO’nun ünlü suç ve drama dizisi The Sopranos’ta oynayan ve erken yaşta yaşamını yitiren James Gandolfini’nin oğlu Michael Gandolfini oldu. Genç oyuncu, Many Saints of Newark filminde babasının gençlik yıllarındaki hâline hayat vermiş ve dikkat çekici bir performans sergilemeyi başarmıştı.

Michael Gandolfini, The Offer Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kendisine Yer Buldu

Francis Ford Coppola’yı son olarak Fantastic Beasts serisinde Jacob karakteri ile karşımıza çıkan Dan Fogler’ın oynadığı yapım, Coppala’nın Bob Evans ve Mario Puzo ile beraber ikonik filmin hayata geçirme sürecine odaklanacak. Filmin Oscar ödülü sahibi yapımcısı Albert S. Ruddy’nin deneyimleri de dizide bol bol kendisine yer bulacak. Ruddy projede yapımcı olarak yerini de alacak.

Michael Gandolfini ise dizide bir iş insanı olan Andy Calhoun adlı karaktere hayat verecek.

Michael Gandolfini the offer

- Reklam -

Dizinin senaryosu The Player ile Oscar’a aday gösterilen Michael Tolkin tarafından yazılıyor. Tolkin’e eşlik edecek isim ise Emmy adaylığı bulunan Leslie Greif.

Revenge, Detroit 1-8-7 ve 24: Legacy ile tanınan Nikki Toscano ise dizinin ilk bölümünde yönetmen koltuğuna geçecek.

ViacomCBS’in dijital yayın platformu Paramount+ üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak The Offer dizisinin çekim takvimi henüz açıklanmadı. Tek sezon ve mini seri olarak tasarlanan yapımın en iyi ihtimalle 2022’nin ikinci yarısında yayına girmesi bekleniyor.

Şekillenmeye devam eden dizinin kadrosu hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hürrem Sultan Portresi açık artırma

Hürrem Sultan Portresi İngiltere’de Açık Artırma ile Satışa Çıkıyor

hocus pocus 2 filmi disney

Hocus Pocus 2 Filminde Çekimler Başladı: Sinemanın Ünlü Cadıları Geri Dönüyor