in

Michael McElhatton, Zaman Çarkı Dizisine Katıldı

Amazon Prime’ın dikkat çeken projelerinden Zaman Çarkı dizisi kadrosuna; Game of Thrones’ta da yer alan Michael McElhatton katıldı.

Michael McElhatton
- Reklam -
- Reklam -

Robert Jordan imzalı epik fantazi destanı Zaman Çarkı için Amazon Prime Video tarafından hazırlanan dizi uyarlamasından bir süredir yeni haber gelmiyordu. Çekimleri başlayan dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Orijinal adıyla The Wheel of Time, tüm zamanların en beğenilen epik fantazi serileri arasında yer alıyor. Kitapların uyarlaması ise, dijital yayın platformları arasında değerini giderek artıran Amazon Prime Video tarafından üstlenilmişti.

Dün gece, dizi kadrosuna yeni bir ismin katıldığı; serinin Twitter hesabı üzerinden hayranlarla paylaşıldı.

- Reklam -

Michael McElhatton, Zaman Çarkı’nda Tam Al’Thor’u Canlandıracak

Ekibe katılan isim, fantastik uyarlamaları takip edenlerin aşina olduğu bir isim. Game of Thrones dizisinde Roose Boltan karakterini canlandıran Michael McElhatton, artık Zaman Çarkı ekibinin bir parçası.

56 yaşındaki İrlandalı oyuncu Taht Oyunları dizisi dışında, HBO’nun bir başka çok konuşulan yapımı Chernobyl’de de yer almıştı. Oyuncu ayrıca Justice League filminde Black Clad Alpha’yı, The Fall’da ise Rob Breedlove’ı oynamıştı.

- Reklam -

Yaşanan yeni gelişmeyle birlikte, oyuncunun hangi role seçildiği de duyuruldu. McElhatton, Zaman Çarkı dizisinde hayranların karşısına Tam Al’Thor rolüyle çıkacak. Bu karakter seride önemli bir rol oynayan Rand Al’Thor’un üvey babası olarak biliniyor. Rand Al’Thor ise aktör Josha Stradowski tarafından canlandırılacak.

Çekimleri hâlâ Prag’da devam eden dizide Moraine rolünde Rosamund Pike, al’Lan Mandragoran rolünde Daniel Henney ve al’Lan Mandragoran rolünde Marcus Rutherford oynayacak. Ayrıca Matrim’i Barney Harris, Nynaeve’i Zoe Robbins ve Egwene al’Vere’yi Madeleine Madden canlandırıyor.

Robert Jordan’ın yarattığı 15 kitaplık seri, dilimize İthaki Yayınları tarafından kazandırılıyor. Dizinin yayın tarihi için ise 2020’nin son ayları işaret ediliyor.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kara_Hayat Kara_Hayat dedi ki:

    Hey hat bre gafiller dizi uğruna güzelim seriyi mahvedecekler inşallah sonu game of thrones gibi olmaz tam al’thor karekterine bula bula bu herfi buldularsa yazıklar olsun

  2. Avatar for Voldemort Voldemort dedi ki:

    İzlememek en iyisi. Harry potterı izlemedim, kafam rahat. Zaman Çarkı serisini de almak ve okumak istiyorum o yüzden ne kadar merak etsem de izlemeyeceğim bu diziyi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ursula k le guin son siirleri metis

Le Guin’in Son Şiirleri Artık Türkçede

Scream

Scream Oyuncuları Devam Filmine Sıcak Bakıyor