in

House of the Dragon Yıldızı Milly Alcock Gelecek Planlarını Anlattı: “Artık Fantastik Rollerde Oynamayacağım”

Milly Alcock gelecek planları hakkında konuştu. House of the Dragon dizisinin yıldızı, fantastik rollere veda ettiğinden bahsetti.

Milly Alcock house of the dragon oyuncu
- Reklam -
- Reklam -

Milly Alcock gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu. House of the Dragon dizisinde Rhaenyra Targaryen rolüyle adından söz ettiren aktris, artık fantastik rollerde yer almayı düşünmediğini açıkladı.

22 yaşındaki Avustralyalı aktris Milly Alcock, daha önce Furlough ve Upright yapımlarında rol almıştı. Genç oyuncu, Game of Thrones’un öncül hikâyesi House of the Dragon’da Rhaenyra Targaryen karakterinin gençliğine hayat vermişti.

Alcock, dizinin ilk beş bölümünde Rhaenyra Targaryen’i oynamış ve 6. bölüm itibarıyla rolü Emma D’Arcy’ye emanet etmişti.

- Reklam -

Diziye vedası birçok hayran tarafından “erken” bulunurken ünlü oyuncu Herald Sun’a verdiği röportajda, “hayatını değiştiren” rol hakkında detayları paylaştı.

Milly Alcock, House of the Dragon Sonrası Doğru Projeyi Beklediğini Açıkladı

Milly Alcock, House of the Dragon dizisinden sonra “hâlâ alışmaya çalıştığını” kaydederken, “her şeyin çok tuhaf geldiğini” de aktardı. Oyuncu ayrıca hislerini, “Bu muhtemelen geçici bir şey ve sonlanacak,” şeklinde tanımladı.

Televizyon dünyasındaki geleceğini de yorumlayan Alcock, daha fazla fantastik film veya TV yapımında rol almak istemediğini de kaydetti:

“Hiçbir fantazi rolünde görev almayacağım. Böyle bir şey istemiyorum. Bunu yaptım ve bir daha yapmama gerek yok.”

Milly Alcock House of the Dragon Oyuncu Gelecek Planları

Henüz başka bir projeye dahil olmayan oyuncu bu kararını şu şekilde yorumladı:

“Sadece doğru projeyi bekliyorum. Bir şeye girişmek için acelem yok.”

- Reklam -

Alcock sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Çok çalışmayı değil, gerçekten gurur duyacağım ve tutkuyla bağlanacağım işler yapmayı tercih ederim.”

Öte yandan dizinin yürütücü yapımcısı Ryan Condol, gelecek sezonlardaki olası “flashback” sahneleri ile Alcock gibi isimlerin geri dönebilme ihtimaline açık kapı bırakmıştı. Ancak dizinin gelecek sezonları için henüz kesin bir karar çıkmış değil.

Milly Alcock - House of the Dragon

House of the Dragon dizisi 2. sezon onayını erkenden aldı. Yapımın izleyicilerle buluşması ise en iyi ihtimalle 2024 yılını bulacak. Yapımın yeni sezonu, ilk sezona kıyasla büyük zaman atlamaları içermeyecek. Serinin yaratıcısı George R.R. Martin ise esasında daha fazla zaman atlamasına ihtiyaç duyulduğunu kaydetmişti.

Siz Milly Alcock’ın House of the Dragon performansını siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Diyor ki kısaca ben artık öyle bir flashback için az maaşa tamah değilim,kapımı bir yüksek fiyatla çalın.İşin şakası bir yana cidden neyin kotası?Daha 22 yaşındasın ve kariyerin burada başladı gibi bir şey.Kimseyi yemeyelim yani.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

avatar 4 ve 5 filmleri iptal edilebilir

James Cameron, Avatar 2’nin Gişede Başarısız Olması Halinde 4. ve 5. Filmleri İptal Edebilir

Mutluluğumuza İncelemesi: Doğuş Benli

Mutluluğumuza İncelemesi: Kadehlerden Dökülen Hikâyeler