in

Mindhunter 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

David Fincher imzalı, Netflix’in polisiye suç dizisi “Mindhunter”ın 2. sezon yayın tarihi nihayet paylaşıldı!

Mindhunter
- Reklam -
- Reklam -

Yapımcı ve yönetmen koltuğunda zaman zaman David Fincher’ın da oturduğu Netflix yapımı Mindhunter dizisinin 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu.

Geçtiğimiz gün sizlere David Fincher’ın sinemadaki uzun süren sessizliğini Gary Oldman’lı Netflix filmi “Mank”in başına geçişiyle bozduğun duyurmuştuk. Bugün ise Fincher’ın başarılı dizisi Mindhunter’dan bir haber geldi.

İlk sezonu 2017’de yayınlanan ve oldukça beğenilen Mindhunter gerçek olaylardan esinlenen bir polisiye dizisi. Seri katillerin suçları neden işlediğini öğrenmeye çalışan FBI ajanlarını izlediğimiz yapım, 2 yıl sonra ekranlara geri dönüyor.

- Reklam -

The Treatment adlı podcast’e katılan David Fincher, Mindhunter 2. sezonun 16 Ağustos 2019′da Netflix ekranlarında olacağını söyledi.

Yeni sezon 1979 ve 1981 yılları arasında geçecek. Karşımıza çıkacak seri katiller arasında ise Charles Manson da var! Ayrıca Atlanta çocuk cinayetleri olarak anılan olaya da şahitlik edeceğimiz doğrulandı. Atlanta’da 28 Afro-Amerikan çocuk, genç ve yetişkinin öldürüldüğü olaylar serisi bu sezonda bizi hayli meşgul edecek.

Dizinin ilk sezonunda karşımıza çıkan başroller Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv ve Hannah Gross, yeni sezonda da bizlerle olacak. Ayrıca Charles Manson rolüyle karşımıza çıkacak aktör ise Damon Herriman olacak.

- Reklam -

Mindhunter 2

Ayrıca Fincher yeni sezonun yönetmenliğini Chopper, Killing Them Softly ve The Assassination of Jesse James filmlerinden tanıdığımız Andrew Dominik ile paylaşacak.

16 Ağustos’ta Netflix’te buluşmak üzere.

Mindhunter 2. Sezon Fragmanı

YouTube video

Kaynak: DigitalSpy

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for HowardTheDuck HowardTheDuck dedi ki:

    Fincher dünyanın en iyi yönetmenlerinden biri. Sırf onun için diziye başlıyacağım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stranger Things 3 inceleme

Stranger Things 3. Sezon İncelemesi: Macera Büyüyerek Devam Ediyor

Gümüşhane Lahit

Gümüşhane’de 19’uncu Yüzyıldan Kalma Bir Lahit Bulundu