in

Mindhunter 3. Sezon Muhtemelen Gelmeyecek: David Fincher Açıkladı

Mindhunter 3. Sezon iptal olabilir. Dizinin yapımcısı David Fincher, düşük izlenme oranları ve yüksek bütçe nedeniyle yeni sezonun muhtemelen gelmeyeceğini söyledi.

Mindhunter 3. sezon iptal
- Reklam -
- Reklam -

Mindhunter 3. sezon iptal edilebilir. Yönetmen David Fincher, Netflix’in en başarılı yapımlarından biri olan dizinin düşük izlenme oranları ve pahalı olması nedeniyle gelmeyebileceğini açıkladı.

David Fincher, baş yapımcılığını üstlendiği House of Cards’ın başarısının ardından, Netflix ile işbirliği yaparak Mindhunter dizisini hazırlamaya başladı. Se7en, Fight Club, The Social Network ve Gone Girl gibi filmlerin yönetmenliğini üstenen isim, son olarak yeni Netflix filmi Mank için uğraşıyordu. Hatta filmden ilk fragman da kısa süre önce yayınlandı.

Dizinin sağlam temellere dayanan ilk sezonu, Fincher’ın katılımı sayesinde büyük bir beklenti yarattı. Yayınladıktan sonra gerçekten de hayranların tam olarak umut ettiği şeyleri sağlıyordu: Titizlikle çalışılmış detaylar, akıl almaz metodik hikâye anlatımı ve gerçek hayattaki katillerin ürkütücü derecede doğru tasvirleri. İlk sezonuyla ilgi çeken yapım Atlanta Çocuk Cinayetleri davasını büyük ölçüde ele alan ikinci sezonla geri döndü. Mindhunter 2. sezon da yine eleştirmenlerin ve izleyicilerin gözünde iyi performans sergiledi.

- Reklam -

Mindhunter 3. sezon

İlk iki sezonun her birine açıkça görülecek şekilde harcanan iş miktarı göz önüne alındığında, hayranlar doğal olarak üçüncü sezonun asla gelmeyeceği konusunda endişeliydi. Üstelik yıl başında ortaya çıkan bir haber de bu teorileri destekler nitelikteydi. Ancak tüm bu endişelere rağmen Netflix şimdiye kadar dizinin yeni sezonunun olmayacağı konusunda resmi bir açıklama yapmış değil.

David Fincher, Mindhunter 3. Sezon İhtimalini Olası Görmüyor

Herhangi bir resmi açıklama yapılmamış olsa da ne yazık ki seri katil vakaları ve incelikle hazırlanmış suç dizisi meraklıları için bazı kötü haberler geldi: Fincher, Mindhunter 3. sezonun yüksek ihtimalle gelmeyeceğini belirtti.

Vulture’a konuşan Fincher, dizinin geleceğiyle ilgili konuştu ve Mindhunter’ın “bitmiş” olup olmadığı sorusuna olumsuz anlama gelebilecek bir cevap verdi.

- Reklam -

“Muhtemelen bitti. Ne yazık ki sahip olduğu izleyici sayısına göre pahalı bir diziydi. ’Mank’ı bitirelim ve sonra nasıl hissettiğimize bir bakalım,’ diye düşünüyorduk. Fakat dürüst olmak gerekirse, ikinci sezondan daha ucuza getirip bunu tekrar yapabileceğimizi düşünmüyorum. Ve böyle bir seviyede, kazanılacak dolarlar konusunda daha gerçekçi olmanız gerekiyor.”

Mindhunter

Ünlü yönetmen ayrıca dizinin senaryosunun kendini çok yorduğunu, özellikle ikinci sezon için çok uğraştıklarını belirterek, bir daha böyle bir şeyi yapmak için içinde istek olmadığını da sözlerine ekledi.

Netflix’ten ziyade David Fincher’ın artık bu proje konusunda isteksiz olması, dizinin resmi olmasa bile iptal edildiği anlamına geliyor. Peki ya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce önümüzdeki aylarda sürpriz bir haber gelir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Mindhunter 2. Sezon İncelemesi: Seri Katilliğin Kitabını Yazmak

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Fingolfin Fingolfin dedi ki:
    1. sezonun 7 bölümünü kendisi çekmiş yorulması normal. 3. sezonu çekmeye karar verirse hbo ile anlaşır umarım. Netflix sanki çok iyi dizileri varmış gibi maliyet konusunda takışıyodu adamla.
  2. Avatar for DenaroForbin DenaroForbin dedi ki:

    İnanılmaz üzücü bir haber. Ben ki hâlâ Hannibal’ın devamının çekilememesine üzülen bir insanım, Mindhunter da kendisine o kulvarda yer bulacak muhtemelen.

    İzlediğim en kaliteli diziler arasında. Netflix’ten çıkmış en kaliteli şeylerden biri. Haliyle şaşırtmadı bu karar. Saçma dizilerine bütçe ayırmaya devam etsinler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Raised by Wolves 2. Sezon

HBO Max Abone Sayısı 8.5 Milyonu Geçti

The Matrix Başrolleri Oyuncular

The Matrix Serisinde Başrolleri Reddedip Pişman Olan Oyuncular