in

Mindhunter 3. Sezon Geliyor Olabilir: David Fincher ve Netflix Yeni Sezon için Görüşüyor

Mindhunter 3. Sezon geliyor olabilir. David Fincher ve Netflix’in devam sezonu için görüşmelere yeniden başladığı bildirildi.

Mindhunter 3. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Mindhunter 3. sezon, her şeye rağmen gerçekleşiyor olabilir. David Fincher ve Netflix, sevilen dizinin devamı için görüşmelere başladı. Hatta bazı iddialar, dizinin yeni sezon hazırlıklarının başladığı yönünde.

David Fincher ismini son olarak Netflix’e gelen Mank filmi ile görmüştük. Fight Club, Se7en ve Gone Girl gibi yapımlarıyla tanınan ünlü yönetmen, ayrıca Netflix’e Mindhunter adlı bir dizi hazırlıyordu. Hayranlarca çok beğenilen yapım titizlikle çalışılmış detaylar, akıl almaz metodik hikâye anlatımı ve gerçek hayattaki katillerin ürkütücü derecede doğru tasvirlerini sunuyordu. Birinci sezonu ilgi çeken yapım Atlanta Çocuk Cinayetleri davasını büyük ölçüde ele alan 2. sezonu ile 16 Ağustos 2019’da geri döndü. Dizinin 2. sezonu da yine eleştirmenlerin ve izleyicilerin gözünde iyi performans sergiledi.

Fakat geçen yılın ekim ayında çıkan bir haber, Mindhunter 3. sezonunun muhtemelen iptal edildiğini belirtiyordu. Bizzat David Fincher, dizinin izlenme oranlarının iyi olmaması ve yüksek bütçesi nedeniyle muhtemelen devam etmeyeceğini söyledi. Ancak bu açıklamasından kısa bir süre sonra, geçen yılın kasım ayında çıkan bir haberde yine yönetmen tarafından bir açıklama geldi. Fincher, yeni bir sezon için umutlu olduğunu söylemiş ve fikirlerinden bahsetmişti.

- Reklam -

Mindhunter 3. Sezon için En Büyük Gelişme David Fincher’ın Netflix’le Yapılan 4 Yıllık Anlaşma Olarak Gösteriliyor

David Fincher Mindhunter 3. Sezon

İptal haberlerinden sonra David Fincher’ın Netflix ile 4 yıllık bir anlaşma imzaladığı duyuruldu. Netflix tarafından yayınlanan dönem draması Mank, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil 10 Akademi Ödülü’ne aday gösterildi. Sonuç olarak hem Netflix hem de Fincher’in psikolojik gerilimi geri getirmesi için daha çok neden bulunuyor.

Small Screen’den gelen son haberlere göre Netflix’e yakın kaynaklar, dijital yayın devinin ve ünlü yönetmenin üçüncü sezon için tekrar görüştüğünü söylüyor. Dizinin resmi olarak iptal haberi de gelmediği için, Mank’ın başarısı ile birlikte kanalın 3. sezonu yönetmenden istediği bildiriliyor.

- Reklam -

Yine de şu an için Netflix veya David Fincher cephesinden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadığını hatırlatmakta fayda var.

Peki ya sizler Mindhunter’ın devam etmesini istiyor musunuz? İlk iki sezonu izlemiş miydiniz? Sizce üçüncü sezon gelmeli mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kvasir Kvasir dedi ki:

    Sakın tek bir kelime daha etme

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Neden (Sizden Başka) Herkes İkiyüzlüdür?

Neden (Sizden Başka) Herkes İkiyüzlüdür? – İnceleme: İçimizdeki Çelişkilere Dair

Superman vs Thanos

Superman vs Thanos: İkili Mücadelede Maçı Kim Alır?