in

David Fincher, “Mindhunter” 3. Sezonun Çekilmeme Nedenini Yüksek Maliyetlere ve Yetersiz İzlenme Oranına Bağlıyor

Mindhunter 3. Sezon hakkında David Fincher’dan yeni bir açıklama geldi. Netflix dizisinin yaratıcısı, yapımın yüksek maliyetine karşın yeterli izleyiciye ulaşamadığını aktardı.

Mindhunter 3. Sezon David Fincher
- Reklam -
- Reklam -

Mindhunter 3. sezon ile ilgili dizinin yapımcısı ve yazarı David Fincher’dan hayranları üzen yeni bir açıklama geldi.

Netflix 2020 yılında diziyi resmi olarak iptal etmemiş, yalnızca belirsiz bir süreliğine ertelemişti. Sonrasında Fincher’ın platform ile yeniden masaya oturduğu söylenmişti. Ancak Fincher geçen günlerde verdiği bir röportajda dizinin devam etmeyeceğini söyledi.

Dizi dünyasında ismini geniş kitlelere duyurmayı başaran ve suç dünyasını başarıyla izleyiciye aktaran Mindhunter 2 sezonu ile izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarmıştı. Yapım 2. sezon sonrası yeni sezonu duyurmamış daha sonrasında da Netflix dizinin David Fincher’ın yoğun takvimi sebebiyle belirsiz bir süre beklemeye aldığını açıklamıştı.

- Reklam -

Hayranların Mindhunter 3. Sezon Hayalleri Suya Düştü

David Fincher Fransız Le Journal du Dimanche’e verdiği röportajda Mindhunter 3. sezon ile maceranın devam etmeyeceğini söyledi. Ünlü yönetmen iptalin sebebi olarak yapımın izlenme oranlarının düşüklüğünü gösterdi:

“İlk iki sezondan çok gurur duyuyorum. Ama (dizinin) prodüksiyonu çok pahalı ve Netflix’in gözünde bu boyutta bir yatırımı hak edecek sayıda izleyiciyi çekmeyi başaramadı. Onları suçlamıyorum, diziyi gerçekleştirmeye başlamak bile onlar için büyük bir riskti. Mank filmini istediğim gibi yapmama izin verdiler, The Killer ile farklı bir yönde gitmeme müsaade ettiler. Bu kadar cesur insanlarla çalışmak büyük bir onur. Ancak arzularımızın aynı olmadığını anladığımızda yolları ayırma konusunda dürüst olmamız gerekiyor.”

Mindhunter 3. Sezon Gelecek mi David Fincher

Jonathan Groff, Holt McCallany ve Anna Torv’un başrollerinde yer aldığı suç-drama dizisi seri katillerin psikolojisini araştıran projeyi ekrana taşımıştı. Gerçek hayattan da esinlenen Mindhunter izleyici ve eleştirmenlerden yüksek notlar almıştı.

- Reklam -

Fincher’dan “The Killer” Filmi Geliyor

Dizinin 2. sezonu tamamladığı 2020 yılında Fincher ellerinde yeterince materyalin olmadığını ve ilerleyen sezonlarda neler yapabileceğinden emin olmadığını da söylemişti. Variety için verdiği röportajda, “Önümüzdeki iki yıl boyunca daracık bir alanda sıkışıp kalmak istediğimden emin değilim,” şeklinde konuşan Fincher farklı projelere yönelmişti.

The Killer Yeni David Fincher Filmi Netflix

Yönetmenin Netflix kütüphanesinde yer alacak son yapımı The Killer ise birçok kişi tarafından merakla bekleniyor. Başrolünde Michael Fassbender’ın yer aldığı aksiyon gerilim filmi ilk fragmanı ile beklentileri yükseltti. Yapım 10 Kasım 2023 tarihinde Netflix’te izleyicisi ile buluşacak.

Siz Mindhunter 3. Sezon için platformun endişelerine katılıyor musunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve dizi dünyasından son gelişmeler için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    Harcanacak bir dizi değildi. Netflix artık dizilerin devamını getirmeme ısrarından vazgeçmeli.

  2. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    En sevdiğim dizilerden birisiydi, devam etmeyecek olması çok üzücü. Bazı yapımlar reyting beklentisi olmadan sırf prestij için devam ettirilmeli bence.

    Popcorncu tayfa o kadar kalabalık ki, kaliteli eserlerin bunlarla mücadele etmesi mümkün değil.
    Neredeyse çok kaliteli her film gişede batıyor veya az gişe yapıyor.

    Bu dizinin maliyeti nasıl yüksek oluyor onu da anlayabilmiş değilim, özel efekt, CGI vs. yok. Yıldızlar geçidi bir kadrosu da yok. İlginç gerçekten.

    İptal edilmesine çok üzüldüğüm nadir dizilerden.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Napoleon Dizisi Stanley Kubrick Steven Spielberg

Stanley Kubrick’in Yarım Kalan Projesini Steven Spielberg Tamamlayacak: “Napoleon” HBO Dizisi Oluyor

Venom 3 Filmi için Hazırlıklar Başladı

Tom Hardy “Venom 3” Çalışmalarının Başladığını Duyurdu