in ,

Supernatural’ın Castiel’i Misha Collins Biseksüel Olduğunu Açıkladı

Supernatural dizisinde Castiel karakterini canlandıran Misha Collins, biseksüel olduğunu açıkladı.

Misha Collins Biseksüel Supernatural
- Reklam -
- Reklam -

Misha Collins, biseksüel olduğunu duyurdu. Supernatural dizisinde Castiel karakterine hayat veren 47 yaşındaki oyuncu, cinsel yönelimi hakkında açıklamalarda bulundu.

İlk olarak 2008 yılında yayınlanan Supernatural’ın 4. sezonunda yer alan ve Melek Castiel olarak görünen Misha Collins, gösterinin 15. ve final sezonunda da yer aldı. Oyuncu dizinin uzun süredir devam eden karakterlerinden biri olmasına rağmen, 2020 yılında kendisiyle gerçekleşen bir söyleşi sırasında rolünün tek seferlik bir görünüm olmasını beklediğini açıkladı.

Oyunculuk kariyerine 1998 yılında Legacy dizisiyle başlayan Boston doğumlu Collins, 24, CSI: Crime Scene Investigation, CSI: NY, Monk, Nip/Tuck ve Ringer gibi irili ufaklu birçok dizide rol aldı. Genellikle bir ya da birkaç bölüm rol aldığı diziler dışında Liberty Heights, Karla, Over Her Dead Body ve TSA America serisi gibi filmlerde de oyunculuk sergiledi. Ancak kendisine şöhreti getiren ve dünya çapında tanınan bir oyuncu olmasını sağlayan yapım Supernatural oldu.

- Reklam -

New Jersey’in Secaucus şehrinde gerçekleşen ve Creation Entertainment’ın düzenlediği bir Supernatural etkinliğine katılan Misha Collins, kendi sorduğu bazı sorulara yönelik verdiği cevapta cinsel yöneliminin biseksüel olduğunu ifade etti.

Hayranlara yönelik olarak “Kaçınız kendini içe dönük olarak kabul ediyor? Kaçınız dışa dönük?” sorularını yönelten oyuncu, birkaç saniye bekledikten sonra “Ve kaçınız biseksüel?” dedi. Seyircilerden gelen bir alkış ve tezahürat dalgasının ortasında Collins elini salladı ve kendi sorularını “Benim üçü de,” şeklinde cevapladı.

Misha Collins Biseksüel Olduğunu Açıklıyor | İZLE

https://twitter.com/unlockwade/status/1517872263189696513

Yaptığı açıklama ardından açıklamasının üzerinde daha fazla durmayan oyuncu, farklı bir konuya geçti. Collins, şu anda hazırlıkları devam eden The CW dizisi Gotham Knights’ta yer alacak ve Batman’in en meşhur kötü karakterlerinden olan Harvey Dent, diğer adıyla Two-Face rolünü canlandıracak. Dizinin hangi tarihte başlayacağı ise henüz bilinmiyor.

- Reklam -

Biseksüel olduğunu açıklayan 47 yaşındaki oyuncu, 2001 yılında lise aşkı olan yazar Victoria Vantoch ile evlenmişti. İkilinin evliliği hâlen devam etmekte.

Şu anda The Umbrella Academy dizisinde oynayan Ellen Page de Aralık 2020’de trans olduğunu açıklamış ve yeni adını Elliot Page olarak duyurmuştu.

Misha Collins’in cinsel yönelimini açıklaması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Son derecede gereksiz bir bilgiyi paylaşmış oyuncu arkadaş bizlerle. Teşekkürler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Abone Kaybı

Netflix’in Abone Kaybı Nedeniyle Birden Çok Projesini İptal Ettiği Açıklandı

Uygarlığın Ayak İzleri: Batı Resim Sanatında Mitoloji - Celil Sadık

Uygarlığın Ayak İzleri’nde Dördüncü Adım: “Batı Resim Sanatında Mitoloji”