in

Oscar Isaac’li Marvel Dizisi “Moon Knight”ın 2. Sezon İhtimali Yükseldi

Moon Knight 2. sezon ihtimali gittikçe yükseldi. Oscar Isaac ve yönetmen, yeni bir videoda devam bölümleri için heyecan verici açıklamada bulundular.

Moon Knight 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Moon Knight 2. sezon geliyor olabilir. Marvel dizisinin başrolü Oscar Isaac ve yönetmen Mohamed Diab, yeni sezonun çalışmalarına ileride başlayabileceklerini işaret ettiler.

Marvel Sinematik Evreni 4. faz itibarıyla sadece filmlerle değil, karakterlere özel dizilerle de genişlemeye başladı. İlk başta bazı tanıdık karakterlere daha büyük roller verme fırsatını Disney Plus üzerinden sunan stüdyo, ardından Moon Knight dizisini yayınladı. Böylece daha önce sinematik evrende gözükmeyen bir karakter ilk çıkışını kendisine özel solo bir dizide yapmış oldu.

Dizide Oscar Isaac, Mısır ay tanrısı Khonshu’ya hizmet ettiklerini öğrenen Moon Knight’ı canlandırıyor. Ayrıca Marc Spector ve Steven Grant adlı kişilik bozukluğu yaşayan gizli kimliklerini de iki farklı kişiymiş gibi aynı bedende canlandırıyor. İlk sezon, Moon Knight’ın Ammit’in ortaya çıkışını durdurması etrafında dönüyordu.

- Reklam -

Moon Knight’ın ilk sezonu güçlü bir izleyici kitlesi elde etti. Tonu ve Oscar Isaac’in performansı oldukça olumlu övgüler algı. Dizinin final bölümü, yeni MCU kahramanı etrafında odaklanan daha fazla hikâye için kapıyı açık bıraktı, özellikle de jenerik sonrası sahnede ortaya çıkan ve Ethan Hawke’un canlandırdığı Arthur Harrow karakterini öldüren Jake Lockley ile. Marvel, Oscar Isaac ve Moon Knight’ın MCU geleceği için sırada ne olacağını açıklamadığından, olası bir 2. sezon hakkında spekülasyonlar arttı.

Moon Knight 2. Sezon Henüz Yapım Aşamasında Değil

Moon Knight 2. Sezon gelebilir

Şimdi, Moon Knight 2. sezon gerçekten oluyor gibi görünüyor. İlk sezonun yarısını yöneten dizinin yönetmeni Mohamed Diab, Twitter’da Oscar Isaac ve kendisinin yer aldığı bir TikTok videosu paylaştı. TikTok kullanıcısı hayaattiaaa, söz konusu videoda Mohamed Diab ve Oscar Isaac’e gösterinin olası devamını soruyor. Isaac ise “Yoksa neden Kahire’de olalım ki?” diyerek cevap veriyor.

- Reklam -

Bu cevap hayranları her ne kadar umutlandırmış olsa da, Marvel cephesinden veya ekipten “resmi” anlamda bir açıklama yapılmış değil. Ayrıca Diab, olası bir 2. sezonda karakterin Yahudi mirasını dahil etme konusunda daha iyi bir iş çıkarmasını umduklarını söyleyen bir Twitter kullanıcısına verdiği yanıtta karakterin geleceği hakkında aslında herhangi bir tartışma olmadığını açıkladı. Ancak günün birinde devam ettikleri takdirde bunun da oldukça geçerli olabileceğini dile getirdi.

Yönetmenin bu paylaşımıyla birlikte şu an için Moon Knight 2. sezonun yapım aşamasında olmadığı ortaya çıkıyor. Dizinin ne zaman çekimlerine başlayacağı veya ne zaman yeni bir sezonla Disney Plus’a geleceği soruları ise geçerliliğini korumaya devam ediyor.

Moon Knight’ın devam sezonunun gelmesini ister miydiniz? İlk sezonu nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinde bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Endling Extinction is Forever incelemesi

Endling: Extinction is Forever İncelemesi – Tilki Ailesinin Zorlu Macerası

putin'in sarayı Lanfranco Cirillo

İtalyan Polisi “Putin’in Sarayı”nın Mimarını Vergi Kaçakçılığıyla Suçluyor: 144 Milyon Dolarlık Varlığa El Konuldu