in

Mr. Robot’un Yaratıcısı “Battlestar Galactica”yı Yeniden Yapmayı Planlıyor

Mr. Robot’un yapımcısı Sam Esmail, Battlestar Galactica dizisini yeniden çekme planları yapıyor. Şimdilik az detaya sahip olduğumuz habere göz atalım.

Battlestar Galactica
- Reklam -
- Reklam -

Deadline’ın haberine göre Mr. Robot’un yapımcısı Sam Esmail, Battlestar Galactica dizisini yeniden çekme planları yapıyor. Üstelik yapım, NBC Universal’ın 2020 Nisan’da başlaması beklenen yayın platformu Peacock’ta yer alacak. (Platformda ayrıca Saved by the Bell ve Punky Brewster serilerinin de yeniden yapımlarını göreceğiz.)

Bu heyecanlı haber hakkında gerçekten çok az bilgi mevcut. Söylenenlere göre ünlü yapımcı Sam Esmail, Battlestar Galactica’nın sıkı bir hayranıymış.

battlestar galactica

- Reklam -

Sam Esmail’in attığı tweet’te yeniden yapım olayına çok daha farklı baktığı ve seriye büyük saygı duyduğu belli oluyor:
“BSG hayranları, bu @RonDMoore’un muhteşem serisinin yeniden yapımı OLMAYACAK. Neden bir efsaneyi mahvedelim ki? Onun yerine, Battlestar ruhuna sadık kalarak mitoloji içinde yeni hikayeler keşfedeceğiz.”
https://twitter.com/samesmail/status/1173987378894999552

Sam Esmail’in bu projesi, Battlestar Galactica tarihindeki üçüncü seri olacak. İlki 1978’de Glen A. Larson tarafından yapılmış ve tek sezon sürmüştü. Daha büyük bir hayran kitlesine ulaşan ikinci seriyse 2004’te Ron Moore imzasıyla çıkmıştı. On beş yıl sonra gelecek olan yeni serinin nasıl olacağını hep birlikte göreceğiz.

battlestar galactica

- Reklam -

Battlestar Galactica’nın geri dönüşü yalnızca “yeniden yapım” modasına uyup hayranları çekmek amaçlı mı yoksa yapımcının uzun zamandır kurduğu bir hayal mi bunu bilmiyoruz. Görünüşe göre, farklı dizilerden yıldızları bir araya toplayan ve yeniden yapım işlerine imza atan diğer yayın platformları Netflix karşısında güçlenmek üzere.

Efsanenin dönüşü hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın!


* Battlestar Galactica 40 Yaşında

* Mr. Robot Dizisinin 4. Sezonundan İlk Fragman

Kaynak: Tor

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Çekmesin, sadece plan yapmakla yetinsin. Yeniden yorumlayıp hikayeyi mahvetmesin.

    Eski olanı ben izlemedim ama 2.kez yapılan dizi hem filmleri, hem mini dizileri ile hikaye ve oyunculuk çok iyiydi.

    So say we all

  2. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Dizinin tamamını hatırlamasam da finalinin harika olduğunu hala hatırlıyorum. Abi binlerce bilimkurgu kaynağı var. Salın şu eski dizileri ya. Yapımcı twitterda aynı evrende geçeceğini ama reboot yada remake olmadığını söylemiş olsa da yine güzel bir seriye kara leke düşecek bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elif Şafak

Elif Şafak Cephesinden İlk Açıklama: “Bu İftiralar Baştan Aşağı Yalan”

Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Yeni Zelanda Onayını Aldı!