in

Olumsuz Eleştirilere Rağmen Disney+ Dizisi “Ms. Marvel”ın 2. Sezon Onayını Aldığı Söyleniyor

Ms. Marvel 2. sezon onayı almış olabilir. Marvel Sinematik Evreni’nde geçen Disney+ dizisi, çıkışından üç ay sonra yeni sezonu garantilemiş gibi duruyor.

Ms. Marvel 2. sezon onayı
- Reklam -
- Reklam -

Ms. Marvel 2. sezon onayı aldığı iddia ediliyor. Marvel Sinematik Evreni’nin Disney Plus bünyesinde hız kesmeden devam ettirdiği dizilerinden biri olan macera, yolculuğuna The Marvels filmi sonrası da devam edecek gibi gözüküyor.

Son Marvel Sinematik Evreni serilerinden biri olan Ms. Marvel, ailesinin geçmişiyle bağları olan eski bir bileklik sayesinde kendi insanüstü yeteneklerini kazanan süper kahraman takıntılı Pakistan asıllı Amerikalı genç Kamala Khan’ın maceralarını anlatıyor. Başrolünde Iman Vellani’nin yer aldığı Ms. Marvel, Kamala’yı Jersey City’de bir kahraman olmak için yeni keşfettiği kozmik güçleriyle başa çıkmaya çalışırken takip ediyor ve aynı zamanda Hasar Kontrol Departmanı’yla da mücadele etmesini konu ediniyor.

Çıkışından bu yana eleştiri bombardımanına maruz kalan Ms. Marvel, filmlere göre daha açık tonu, kinetik tarzı, kültürel özgünlüğü ve oyuncu kadrosunun performansları nedeniyle eleştirmenlerden büyük ölçüde olumlu eleştiriler aldı. Vellani’nin Brie Larson ve Teyonah Parris ile birlikte The Marvels’e geri döneceği doğrulandığından Disney+ serisi, karakter için yalnızca bir orijin hikâyesi sunmuş oldu. 1. sezon finali, karakterin Captain Marvel’la nasıl tanışacağını ve The Marvels’a nasıl bağlanacağını da göstermiş oldu. Bazıları filmden sonra karakter için geleceğin ne olacağını merak ederken, şimdi de hayranları için heyecan verici bir iddia ortaya atıldı.

- Reklam -

Ms. Marvel 2. sezon onayı

Ms. Marvel 2. Sezon Onayı Hakkında Marvel Studios’tan Yalanlama Gelmedi

Hollywood’da bu tarz haberleri ilk duyuran kişi olarak tanınan  Daniel Richtman’a göre Ms. Marvel 2. sezon onayı Disney+ tarafından verildi. Yeni haber, hem MCU gösterisinin akış platformunda yayınlanmasından birkaç ay sonra hem de Iman Vellani’nin The Marvels’ın ilk çekimlerinin D23 Expo etkinliğinde gösterilmesinden bir hafta sonra geldi. Marvel Studios şu an için haberi ne doğrulamış, ne de yalanlamış durumda.

Dizi ekibinden şimdiye kadar yeni sezon için bir iddia ortaya atılmamış olsa da, karakterin Young Avengers’ın bir üyesi olduğu ve ayrıca MCU’da resmi olarak tanımlanan ilk mutant olduğu biliniyor. Bu nedenle Marvel da solo olarak karakterin üzerine biraz daha düşmek istiyor olabilir.

- Reklam -

Ms. Marvel 2. sezon onayı

Ms. Marvel 2. sezon onayı konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Diziyi izlemiş miydiniz? Sizce yeni sezon onayı doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödülleri

29. Defa Düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde Ödüller Sahiplerini Buldu

Dario Argento hayatı İtalyan Korku Sineması

İtalyan Korku Sinemasının Usta İsmi Dario Argento ve Karanlık Peri Masalları