in ,

Ms. Marvel Fragmanı: Marvel Sinematik Evreni’nin Müslüman Süper Kahramanına İlk Bakış

Ms. Marvel fragmanı yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’nin ilk Müslüman süper kahramanı Disney Plus dizisi olarak geliyor.

Ms. Marvel fragman
- Reklam -
- Reklam -

Ms. Marvel fragmanı paylaşıldı. Marvel Sinematik Evreni’nin ilk Müslüman süper kahramanı olarak tanıtılan karakter macerasına başlamak için hazır gözüküyor.

Marvel’ın sinema ve televizyon maceraları dördüncü aşama yapımlarla devam ediyor. İlk olarak Ağustos 2019’da D23 Expo etkinliğinde duyurulan Ms. Marvel dizisi de, hayranların uzun süredir beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Başrolünde Iman Vellani’nin yer aldığı dizi, Jersey City’den çoğunlukla idolü Captain Marvel hakkında kendi hayran kurgularını yazan ve sıradan bir genç olan Kamala Khan’ın maceralarına odaklanıyor. Khan sonunda kendini beklenmedik güçlerin alıcısı olarak buluyor.

Marvel, 2020 yılı içerisinde hayranlarına Kamala Khan’ın kişisel gösterisine kısa bir bakış sağlayan Ms. Marvel haline ilk görünümü sunmuştu. Dizinin 2022’de yayınlanacağı uzun zamandır belliydi, ancak stüdyo diziden çok fazla şey göstermiyordu. Bu gizlilik, dizi adına Kamala’nın MCU için yeniden tasarlanan güçleriyle ilgili için promosyon malzemeleri olarak geldi. Başlangıçta çizgi romanlarda “Inhuman” olarak tanıtıldı, ancak MCU’nun güçlerinin kökenini ve doğasını değiştirebileceği söylendi.

- Reklam -

Sonunda Marvel Studios, ilk resmi Ms. Marvel fragmanını yayınlandı. Yaklaşık 2 dakikadan oluşan fragman ile dizinin bugüne kadarki herhangi bir MCU projesine benzemediği görülüyor. Yeni görüntüler, Kamala Khan’ın eldivenlerden kaynaklanan yeni enerji güçlerini gösteriyor. Ms. Marvel fragmanı, dizinin tam çıkış tarihini de gösteriyor. Hemen aşağıdan yayınlanan resmi fragmanı izleyebilirsiniz.

Ms. Marvel Fragmanı | İZLE

YouTube video

Dizinin ilk fragmanı zamanının çoğunu hayal kurarak geçiren, en sevdiği süper kahraman olmayı ya da özel olarak sevdiği bir çocuğa aşık olmayı hayal eden Kamala Khan’ın zihnine dair hızlandırılmış bir tanıtım sunuyor. Tabii ki, Kamala tekrar gerçeğe dönmesi gerektiğine karar verdiğinde, inanılmaz güçlerin sahibi olarak görünür. Ancak karakterin kökenleri çizgi romanlardan biraz değiştirilmiş gibi görünüyor. Çizgi romanların aksine Kamala, boyutunu değiştirmek veya uzuvlarını germek yerine enerji yaratıp kullanabiliyor.

- Reklam -

Ms. Marvel, 6 Haziran 2022 tarihinde Disney Plus’ta yayınlanmaya başlayacak. Toplamda 6 bölümden oluşacak olan dizinin, diğer tüm MCU dizilerinde olduğu gibi haftalık olarak yayınlanması planlanıyor.

Ms. Marvel’ın yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Yeni bir Cuties vakasi yaşanacak gibi. O bilincalti sahneleri cidden gereksiz ve asiri olmus. Fragmana gelirsek Inhuman dizisini retconlamak icin plotun irzina gecmisler. Olayin Ms Marvel vol1 cizgiromani ile cok fazla alakasi kalmamis. Hadi gucleri ve orjin hilayesini degistirmelerime birsey demedik, Lockjaw nerede? Cogu zaman gunu o kurtariyordu cizgiromanda. Gerci niye yok, sebebi belli, “Inhumans tutmadi, biz de evrenden sildik o konsepti” Aferin, ayni halti Ben amcanin, Oscorp’un, Venom’un, Mary Jane ve Gwen gibi o hikayenin olmazsa olmazi ne varsa yoksayip tumden cocuk filmine dondurdugunuz Spider-Man filmleri ile de yemistiniz.

    Disney bu diziyle birilerini tetikleyip magduru oynamak istiyor izlenimi aldim.

  2. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Fragmandan kesinlikle zevk almadım.Başrol kız nedense çok itici duruyor.Kullanılacak hikaye Marvel evreni bu haldeyken aşırı absürt duruyor.CGI güzel duruyor ama CW dizisi kokusunu da göz ardı edemeyeceğim.Moon Knight verin bana,bunu es geçerim %90.

  3. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Çok kötü görünüyor ne yazık ki. Özel yetenekler de artık tekrara düşüyor. Bu da hiç izlenilir kılmıyor.

  4. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Daha havalı olsun diye sanırım, yeteneği değiştirmişler bir de.

  5. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Arka plan müziğini sevdim. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

Parallels Fragmanı Disney

Disney’in Stranger Things Benzeri Fantastik Dizisi “Parallels”ten Fragman Yayınlandı

müze gezileri sınav sonuçları etki

Müze Gezilerinin Sınav Sonuçları Üzerinde Etkisi Olmadığı Ortaya Çıktı