in ,

My Hero Academia’nın 6. Sezonundan Önce İki Yeni Özel Bölüm Yayınlanacak

My Hero Academia 6. sezon öncesi iki yeni özel bölüm ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

my hero academia 6. sezon ova
- Reklam -
- Reklam -

My Hero Academia 6. sezon öncesi iki yeni özel bölüm yayınlanacak. Boku no Hero Academia hayranları, yaklaşan savaş öncesi yeni bölümler ile anime dünyasına yeniden konuk olacaklar.

Dünya çapında popüler anime serilerinden biri olan My Hero Academia’nın 5. sezonu, geçen yılın eylül ayında sona erdi ve izleyicileri genç kahramanlar için daha sonra neler olacağını merak etmeye bıraktı. Seri, yoğun çatışmalı bir yeni sezona hazırlanırken yavaş yavaş daha koyu bir tona geçiyor. My Hero Academia 5. sezonun jenerik sonrası sahnesi, kahramanları daha önce hiç olmadığı gibi zorluklarla yüzleşmeye hazırlanırken bu ton değişimini daha da ileriye taşıdı.

6. sezon onayını 5. sezonun finaliyle birlikte hızlıca alan anime dizisinin yeni bölümleri bu yılın sonbahar aylarında yayınlanacak. Devam eden manga sürümünün yanı sıra, My Hero Academia sanat ekibi, seriyi tanıtmak için birkaç duyuru yayınlamıştı. Yeni görsellerin çoğu 6. sezonda beklenen savaşın habercisi olsa da, bazıları çok daha neşeliydi. Yazar Kohei Horikoshi, Kaplan Yılı’nı kutlayan eseri ve karakterlerin beyzbol oynadığını gösteren bir 1 Nisan Şakası görseli gibi birkaç eğlenceli illüstrasyon yayınladı. Ancak belli ki bu görseller sadece şaka amaçlı değilmiş.

- Reklam -

My Hero Academia 6. Sezon Öncesi Gelecek OVA’ların İlki Haziranda Çıkacak

My Hero Academia 6. Sezon Öncesi Özel Bölümler Geliyor OVA

Boku no Hero Academia 6. sezon için hayranlar birkaç ay daha bekleyecek olsa da, öncesinde izleyecekleri özel bölümler bu bekleyişi bir nebze daha çekilir kılacak gibi gözüküyor. Shueisha’nın Haftalık Shonen Jump dergisinde açıklanan habere göre, My Hero Academia iki OVA bölümü alacak. İlk bölümün gösterimi haziran aynın ortasında Japonya’da yapılacak ve yaz ortasında diğer ülkelerde vizyona girecek.

- Reklam -

İlk özel bölümde karakterlerin “Hero League Baseball”da yer aldığı söylendiğinden, beyzbol illüstrasyonunun My Hero Academia 6. sezon için de ince bir tanıtım olduğu anlaşılıyor. Tanıtım görselini yansıtan bölümde, My Hero Academia karakterleri var Kahramanların ve U.A. öğrencilerinin tuhaf bir beyzbol oyununda yer aldığı iki takıma ayrıldığı gözüküyor. Ancak ikinci bölüm için şu anda bir çıkış tarihi yok. Yine de fazla süre geçmeden ve 6. sezon başlamadan yayınlanacağı tahmin ediliyor.

My Hero Academia’nın önceki sezonlarını nasıl buldunuz? Yeni sezondan ve özel bölümlerden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    6.sezonda özellikle beklediğim bir sahne var, eğer mangadaki kadar iyi yapılırsa uzun süre konuşulacaktır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kocanı Nasıl Öldürürsün? Yazarı, Kocasını Öldürmüş Olabilir

“Kocanı Nasıl Öldürürsün?” Yazarı, Gerçekten de Kocasını Öldürmüş Olabilir

Westworld 4. Sezon Çıkış Tarihi Fragman

HBO Dizisi Westworld’ün 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı, Çıkış Tarihi Duyuruldu