in

Mystery Science Theater 3000 Netflix’e Geliyor!

Amerikan bilimkurgu komedi dizisi Mystery Science Theater 3000 yıllar sonra bir kez daha karşımıza çıkıyor!

MST3
- Reklam -

Mystery Science Theater’ın  ne kadar efsane olduğunu bilenler bilir. Bilmeyenler için kısaca anlatalım. Dizi 1988-1999 tarihleri arasında yayınlanmış ve iki kez  Emmy’e aday gösterilmiş bir Amerikan bilimkurgu komedi serisidir. Dizinin ana karakteri Joel çılgın bilim adamları tarafından kaçırılarak bir uydunun içine hapsedilir ve orada kendisine birçok kötü film seyrettirilir. Bunun amacı ise Joel’in tepkilerine göre en kötü filmi bulup tüm insanlığı bu korkunç sahnelere maruz bırakarak dünyayı ele geçirmektir. Dizinin her bölümünde bir filmin gösterildiği Joel ise akıl sağlığını korumak ve yalnız kalmamak için iki robotla arkadaşlık yapar ve izledikleri filmlere yaptıkları yorumlar izleyiciyi gülmekten kırıp geçirir.

Uzun zamandır hasret kaldığımız dizinin yeniden ekranlara dönmesi için projeler sürüyor ve anlaşılan bomba gibi bir geri dönüş yapıyor. Biz de diziyle ilgili en son haberleri işte şimdi sizlerle paylaşıyoruz.

Rifftrax’ın ev sahipliğini yaptığı kadronun yeniden bir araya gelmesi ve canlı yayında  çılgın bir bağış kampanyasının ardından,  Kickstarter tarihindeki en başarılı bağış kampanyalarından birine imza attıktan sonra Mystery Science Theater 3000 Twitter’dan şovun Netflix’e geleceğine dair zafer dolu bir duyuruda bulundu!

- Reklam -

Oyuncu ekibine yeni eklemeler ve ayrıca eski kadrodan da bazı beklenen geri dönüşler olacak! Wall Street gazetesinin yaptığı habere göre:
Halk yıldızı Joel McHale ve yapımcı Dan Harmon MST3K’nin yazar ekibine katıldı. Kukla Crow T. Robot ve Tom Servo’yu canlandıran eski yazarlardan ve oyuncu ekibinden Bill Corbett ve Kevin Murphy de ekibe geri dönüyor. Ayrıca Mary Jo Pehl de çılgın bilim adamı rolünü yeniden canlandıracak.”
McHale’in kadroya eklenmesi onun ezelden beri MST kadrosunda olmasından ve yıllardır şov hakkındaki sevgisini dile getirmesinden dolayı bizim için özellikle heyecan verici.

Felicia Day’in Jonah Ray’i dehşete düşüreceğine söz vermesi de oldukça ümit verici ve The Daily Show’un eski başyazarı Elliott Kalan ile çalışan dizi yazarları şu anda bu senenin sonunda veya 2017’nin başlarında gösterime girmesi planlanan yeni senaryolar üzerinde çalışıyorlar. Bu da demek oluyor ki çok uzak bir gelecekten bahsetmiyoruz.

Asıl güzel olan ise, AV Club’a göre Bill Corbett ve Kevin Murphy, sırasıyla Felicia Day’in karakteri Kinga Forrester’a bir büyükanne sevgisi besleyen Mary Jo Pehl’in Pearl Forrester karakteriyle birlikte, kesin olarak Brain Guy ve Professor Bobo’yu yeniden canlandırmak üzere geri dönüyorlar.

Ekip geçen ay MST3K’nın bir araya geliş toplantısında movie-riffing’e dair müthiş becerilerini sergileyen yeni ev sahibi Jonah Ray’a, Tom Servo ve Crow T. Robot’u seslendiren (büyük olasılıkla şimdi başlangıç jeneriğinde “Daha çok farklıyım!” diyecek olan) komedyen Baron Vaughn ve  Hampton Youth’a katılıyor olacaklar.

Nerdist yeni ekibin bu sevimli karesini serinin hayranlarıyla paylaştı:

MST3KNewCast

- Reklam -

Ayrıca MST3K’nın twitter hesabımdam Joel’in sunumda gösterdiği şu tasarımı paylaşıldı:

Bir uzay kar kızağı mı? Biz de sizin kadar biliyoruz.

Haberler geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz!

Özge Kos

Harry Potter’la büyüyen neslin gururlu bir üyesiyim. Bilgisayar oyunlarını ve geek medyasını yakından takip ediyorum ve mizaha ve fantastik unsur içeren her şeye bayılıyorum. Animasyon ve çizgi filmlerin bende ayrı bir yeri var. Oyunlara küçük yaşlarda başlayan ilgim güçlenerek devam ediyor. Her türlü post-apocalyptic durumda iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13411711 481077965426548 3999440901250484077 o

Geek Festival Avrasya 2016 Yarın Başlıyor!

Pinokyo: Vampir Avcısı - İnceleme

Pinokyo: Vampir Avcısı