in ,

Orijinal Naruto Animesi 20. Yıldönümüne Özel 4 Yeni Bölüm ile Yıllar Sonra Geri Dönüyor

Orijinal Naruto animesinin 20. yıldönümü için yeni bölümler geliyor. Klasik ninja macerası eylül ayında dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Naruto Animesi 20. Yılına Özel 4 Yeni Bölüm ile Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Orijinal Naruto animesi yıllar sonra geri dönmeye hazırlanıyor. Masashi Kishimoto’nun mangasından uyarlanan ve dünyanın en popüler anime serilerinin başında gelen yapım, eylül ayında dört yeni bölüme kavuşuyor.

Naruto web sitesine paylaşılan bir gönderide, animenin dört özel bölümnden ilkinin Eylül 2023’te yayınlanacağını ortaya koyuyor. Duyuru yeni bölümlerin ne hakkında olacağına dair herhangi bir ayrıntı içermiyor. Ancak Anime Network News’in haberine göre hikâyenin orijinal dizinin zaman çizelgesinde bir yerde geçmesi bekleniyor. Bununla birlikte özel bölümlere ilgiyi artırmak için orijinal dizinin tekrarları temmuz ayında yayınlanmaya başlayacak. Fakat tüm bunların yanı sıra, söz konusu dört bölümün geçmişteki önemli bölümlerin yeniden yapımı olacağına dair bazı spekülasyonlar da var.

Masashi Kishimoto’nun mangasına dayanan dizi, ilk olarak Ekim 2002’de yayınlanmaya başladı ve 2007’ye kadar sürdü. Devam projesi olan Naruto: Shippuden ise orijinal dizi sona erdikten sonra devraldı ve diziyi bir on yıl daha devam ettirdi. Tarihteki en etkili anime hikâyelerinden biri olarak gösterilen seri yirmi yıl boyunca tutkulu bir hayran kitlesi topladı.

- Reklam -

Naruto Animesi 20. Yılına Özel 4 Yeni Bölüm ile Geliyor

Orijinal Naruto Animesi Ne Anlatıyor?

Orijinal anime, köyünün Hokage’si olmayan çalışan eğitim sürecindeki yetim ve öksüz Naruto’ya odaklandı. Baş karakterin yanı sıra arkadaşları Sasuke Uchiha ve Sakura Haruno’ya, Kakashi Hatake’nin gözetiminde görevleri nasıl üstlenecekleri ve ninjalar olarak nasıl büyüyecekleri öğretildi. Akatsuki ve Orochimaru gibi kötülerin ortaya çıkışı da dahil olmak üzere birden fazla hikâye dizisiyle 220 bölüm boyunca yayınlandı. Canlı karakterlere ve temiz animasyonlarına sahip olan animeye izleyiciler ve eleştirmenler tarafından çok sayıda olumlu eleştiri yapıldı.

Naruto serisi yeni bölümler alacak olsa da, ana karakterin oğluna odaklanan Boruto: Naruto Next Generations animesinin yakın zamanda yakında bir ara vereceği duyuruldu. Dizi, 26 Mart’ta final bölümüyle yayınlanacak ve ara verip daha sonraki bir tarihte “Part II” ile geri dönecek. Studio Pierrot aynı zamanda Uyko Kodachi tarafından ilk 13 cilt ve Masashi Kishimoto tarafından 14. cilt için yazılan aynı adlı mangaya dayanan bu projeyi de üretiyor. Naruto mangasının eski baş asistanı Mikio Ikemoto ise çizimleri üstleniyor.

- Reklam -

Naruto Animesi 20. Yıldönümüne Özel 4 Yeni Bölüm

Yeni bölümleri beklerken, animedeki bazı özel gözlerin hangi güce sahip olduklarını tekrar hatırlamak adına şuradaki yazımıza bakabilirsiniz.

Naruto’nun yıldönümü için hazırlanan özel bölümlerini izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Creed Anime Dizisi Geliyor: Michael B. Jordan'dan Yeni Hamle

Michael B. Jordan’ın “Creed” Evreni Anime Dizisi ile Genişleyecek

2023 Altın Ahududu (Razzie) Kazananları Açıklandı

Yılın Kötüleri Belli Oldu: 2023 Razzie (Altın Ahududu) Ödülleri Sahiplerini Buldu