in ,

Firefly’ın Yıldızı Nathan Fillion, Joss Whedon’a Destek Verdi: “Bir Saniye Bile Düşünmeden Onunla Yine Çalışırdım”

Nathan Fillion, tartışmalı olaylarla gündeme gelen Joss Whedon’a destek çıktı. Firefly’ın yıldızı, ünlü yönetmenle tekrar çalışmak istiyor.

Nathan Fillion firefly joss whedon
- Reklam -
- Reklam -

Nathan Fillion, uzun süredir olumsuz açıklamalarla anılan Joss Whedon’ı desteklediğini açıkladı. Firefly’ın yıldızı, ünlü yönetmenle yeniden bir araya gelmek istiyor.

Nathan Fillion geçen yıllarda oldukça hareketli günlerden geçen yazar ve yönetmen Joss Whedon’a destek verdi. Firefly dizisinde Kaptan Malcolm Reynolds karakterini canlandıran aktör, hiç düşünmeden Whedon ile birlikte yeni bir projede çalışabileceğini söylüyor.

Buffy the Vampire Slayer ve Justice League gibi yapımların setlerinde oyunculara kötü davranan ve bu sebeple hukuki süreçler geçiren Joss Whedon’a destek eski dostundan geldi. Geçen süreçte Gal Gadot, Ray Fisher ve Charisma Carpenter gibi oyuncular yazar ve yönetmen hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Bununla birlikte David Boreanaz ve Sarah Michelle Gellar da iddialarda taraf olarak yer almıştı. Ancak görünen o ki Castle ve Firefly gibi yapımlarda yer alan Fillion diğer oyuncularla aynı fikirde değil.

- Reklam -

Inside of You adlı podcast programında konuşan Fillion, Joss Whedon ile ilgili açılan davaları “oldukça üzücü” olarak bulduğunu söylüyor. Kendisine yönetmen ile ilgili fikirleri sorulduğunda ise ünlü oyuncu şu cevabı veriyor:

“Bakın, haksızsam beni düzeltin. Yazıyı okudum ve hiçbir yerde Firefly dizisinde böyle bir olayın geçtiği yazmıyordu. Bu adamla yaşadığım tecrübeler anlatıldığı şekilde değildi.”

Nathan Fillion, Whedon ile Tekrar Çalışmaya İstekli

Bunun üzerine Whedon’ın Firefly setinde nasıl olduğuna dair soruyu ise şu şekilde cevaplıyor:

“Komik, fazlasıyla mütevazı, inanılmaz derecede yetenekli birisi. Birazcık da takıntılı. Yani onun adına söylüyorum ki kendisini geliştirmeye çalışıyor ve ben bunu saygıyla karşılıyorum. Joss ile birlikte yeniden çalışırdım. Bir saniye bile düşünmeden onunla birlikte yeniden çalışırdım.”

Nathan Fillion firefly 2 joss whedon

- Reklam -

Bununla birlikte Fillion bu fikirlerin tamamen kendisine ait olduğunu söylüyor. Whedon’ın kariyeri özellikle Ray Fisher’ın açıklamaları sonrasında tepetaklak olmuştu. Gal Gadot, Justice League filminde yönetmen Whedon’ın kendisini tehdit ettiğini söylemiş bunun üzerine yönetmen, aktrisin, ‘Anadili İngilizce değil ve benim konuşmalarım da bazen sinir bozucu şekilde süslü bir hâle gelebiliyor,’ diyerek kendisini savunmuştu.

Ayrıca Whedon’ın sadece oyunculara değil aynı zamanda set ekibine de uygunsuz davranışlar sergilediği, kostüm tasarımcısı Cyntiha Bergstrom’a fiziksel şiddet uyguladığı da iddia ediliyor. Bu davalar sonucunda Warner Bros. olayları yakından incelemiş ve bazı ‘iyileştirici faaliyetler’ yürütmüştü. Sinema devinin araştırmasının içeriği gizli olsa da yönetmenin HBO üzerinden yürüttüğü The Nerves dizisinden ayrılması gerekmişti.

Öte yandan Firefly dizisi, Disney+ ile birlikte yeniden çekiliyor. Whedon’ın bu projeyle herhangi bir bağı ise bulunmuyor.

Siz Joss Whedon davaları hakkında ne düşünüyorsunuz. Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Yalnız şöyle bir şey var Nathan abim sen bu adamla çalıştığında yıl 2002 idi yani 20 yıl geçti.Geçen zamanda adamın huyu suyu değişimiş olabilir gayet.Ama yine de abinin kötü ya da iyi bir herhangi niyetinin olduğunu düşünmüyorum.Benimle çalışırken böyleydi yani gerisini bilemem demiş.Ayrıca şu Firefly ı Disney + a getirin gözünüzü seveyim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joe Turkel: Amerikalı Ünlü Aktör Yaşamını Yitirdi

The Shining ile Akıllara Kazınan Ünlü Aktör Joe Turkel Hayatını Kaybetti

Scott Lang, Ant-Man ve Thanos Teorisi

Ant-Man’in Thanos’un ‘İçine Girerek’ Titanı Öldürdüğü Teoriye Scott Lang’den Yanıt Geldi: “Bu İğrenç Bir Şey”