in

Disney+’ın Büyük Hazine Dizisi “National Treasure: Edge of History” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

National Treasure: Edge of History 2. sezon iptal edildi. Disney Plus, Büyük Hazine dizisinden istediği reytingi bulamadı.

National Treasure: Edge of History 2. Sezon İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

National Treasure: Edge of History 2. sezon iptal edildi. Disney Plus, uzun süredir üzerinde çalıştığı Büyük Hazine dizisinden istediği verimi alamayınca sadece bir sezon ile kalmasına karar verdi.

Nicolas Cage’in başrolde olduğu film serisinin devamı niteliğindeki dizi, Amerika’nın geçmişiyle bağlantılı ipuçlarının peşine düşen genç bir kadının, ailesinin geçmişi ve uzun süre önce ölen babası hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmasına da yardımcı olabilecek macerasını anlatıyordu. İlk duyurusu 2020’de yapılan dizi, Aralık 2022’de yayınlanmaya başlamıştı. Filmlerde yer alan Justin Bartha ve Harvey Keitel’in geri döndüğü National Treasure: Edge of History, eleştirmenlerden karışık-olumsuz eleştiriler aldı ve bu da dizinin son bulmasına neden olmuş gibi görünüyor.

Deadline’ın haberine göre, National Treasure: Edge of History 2. sezonunun Disney+’ta yayınlanacağı konuşulmasına ve hatta Cage’in yeniden görüneceğine dair spekülasyonlara rağmen, artık iptal edildiği için bu gerçekleşmeyecek. Bu iptalle birlikte Big Shot, The Mighty Ducks ve Mystic Benedict, Game Changers, Mysterious Benedict Society, Diary of a Future President ve Turner & Hooch’un ardından Disney+’ta çok konuşulan bir dizi daha erken final yapmış oldu.

- Reklam -

National Treasure: Edge of History 2. Sezon İptal Edildi

National Treasure: Edge of History 2. Sezon İptali ile Büyük Hazine Serisinin Sonu mu Geliyor?

Disney, Star Wars ve Marvel gibi büyük serilerde nelere sahip olduğunu biliyor ve açıkça Büyük Hazine’nin devam eden bazı Disney+ içerikleriyle bu yarışa katılabileceğini umuyordu. Farklı bir National Treasure dizisi yine de olabilir ama Edge of History’nin tutmaması ve erkenden yayından kaldırılması serinin geleceği açısından pek de iyiye işaret değil.

Elbette orijinal filmlerin dünya çapında toplam 800 milyon doların üzerinde hasılat elde ettiği beyaz perdede bir marka olarak Büyük Hazine için başka bir yol daha var. Geçen aralık ayında geliştirme çalışmalarının hâlen devam ettiğini doğrulayan yapımcı Jerry Bruckheimer’ın yorumlarının da etkisiyle, National Treasure 3’nin bir gün gerçekleşme olasılığına dair spekülasyonlar devam ediyor.

- Reklam -

Cage’in son yıllarda kariyerinde yeniden yükselişe geçmesiyle birlikte, Büyük Hazine 3’ün nihayet gerçekleşmesi için doğru zaman gibi görünüyor. Hatta bir ara National Treasure: Edge of History’nin bir sonraki filme zemin hazırlayacağına dair spekülasyonlar bile dolaşıyordu. Fakat artık bu durum pek olası görünmüyor.

National Treasure: Edge of History 2. Sezon İptal Edildi

National Treasure: Edge of History dizisinin ilk sezonunu izlemiş miydiniz? İptal edilmesi konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: TV Line

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Boroughs Dizisi Stranger Things

Stranger Things’in Yaratıcılarından Yeni Bilimkurgu Dizisi Geliyor

Quentin Tarantino En Sevdiği Gerilim Sahnesini Açıkladı

Quentin Tarantino, Filmleri Arasındaki En Sevdiği Gerilim Sahnesini Açıkladı