in

National Treasure Serisi Disney+ Dizisi Oluyor

National Treasure serisi Disney+ ile dizi oluyor. Büyük Hazine 3 filmini bekleyenler şimdi de dizi uyarlaması için gün sayacak.

National Treasure 3 Büyük Hazine Disney+
- Reklam -
- Reklam -

National Treasure 3 haberleri bu yılın başlarında duyurulmuşken şimdi de dizi olarak hazırlandığı açıklandı. Yapımcı Jerry Bruckheimer, Büyük Hazine 3 filmine ek olarak Disney+ için bir dizinin geliştirildiğini doğruladı.

2004 ve 2007 yıllarında vizyona giren ilk iki National Treasure filmi, Indiana Jones ve Robert Langdon serisi gibi öncüllerinin ve Nicolas Cage’in tarihçi performansının bir kombinasyonu sayesinde izleyicilerin sevdiği aksiyon maceralarıydı. Her iki film toplamda 230 milyon dolarlık bütçeyle çekilmiş, 800 milyon doların üzerinde bir gişe hasılatı elde etmişti. Bu nedenle ocak ayında Disney’in yaptığı devam açıklaması pek de şaşırtıcı değildi.

National Treasure 3 Büyük Hazine Disney+

- Reklam -

Disney yaptığı açıklamayla Bad Boys 3 ile tanınan Chris Bremner ile serinin üçüncü filmini yazması için anlaştıklarını duyurdu. Açıklama sadece bununla sınırlıydı. Örneğin Nicolas Cage ve Diana Kruger’ın geri dönüp dönmeyeceği veya filmin ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgi verilmedi. Hayranlar, yeni filmle ilgili haberler beklerken serinin yapımcısı Jerry Bruckheimer, sürpriz bir haberle geldi.

National Treasure 3 Öncesi Büyük Hazine Dizisinin Pilot Bölümü Çoktan Yazıldı

Collider ile yeni Starz dizisi Hightown hakkında konuşan Bruckheimer, National Treasure 3 filminin hâlâ geliştirilme aşamasında olduğunu doğruladı. Ayrıca filmlerden “çok daha genç bir kadroya” sahip olacak yeni bir televizyon dizisi üzerinde çalıştıklarını da belirtti.

- Reklam -

Disney+ için hazırlanan dizi projesi hakkında Bruckheimer şunu söyledi:
“Film şu anda yazılıyor. Ayıca dizi çalışmaları da devam ediyor. Pilot bir senaryomuz ve gelecek bölümlerin bir taslağı var.”
Her ikisi de Jon Turteltaub tarafından yönetilen Büyük Hazine filmleri, tarihçi Benjamin Franklin Gates’in (Nicolas Cage) maceralarını anlatıyor. Karakter, Amerika’nın en eski köşelerinde ve çatlaklarında gizlenmiş hazineleri avlıyor.

National Treasure 3 Büyük Hazine Disney+

Disney+ dizi için en büyük soru, başrolde Nicolas Cage olmadan nasıl ön plana çıkartılacağı. Sonuçta şimdiye kadar yayınlanan iki film, aslında ortalama birer aksiyon macera filmi olmasına rağmen Cage’in ünü sayesinde çok daha fazla bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Haliyle Disney+ dizisi daha genç oyuncuları hedeflemeyi seçiyorsa bile, en azından ilk bölümlerde Cage’in oynayacağı Benjamin Franklin Gates karakterinin akıl hocalığı tarzında bir rolü oynama fikri iyi olabilir.

Peki ya siz 3. film ve dizi projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Karayip Korsanları Serisinin Kadın Başrolü Belli Oldu mu?

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Mustafa_Mertturk Mustafa_Mertturk dedi ki:

    Bence bir sinema sever olarak kesinlikle dizi olmasına karşıyım.Olmamalı ben ve benim gibi düşünen çok insan olduğunu düşünüyorum , bırakın daha daha fazla kazanmayıda su sinemayı adam gibi yapın bekleyenlerede sunun yeter artık büyük hazine 3 izleyelim

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dune: The Sisterhood HBO Max Dizi

Dune: The Sisterhood Dizi Çekimleri Sonbaharda Başlıyor

Shirley Jackson film fragman

Yazar Shirley Jackson’ı Konu Alan Shirley Filminden İlk Fragman