in ,

Büyük Hazine Evreninde Geçecek Disney+ Dizisi “National Treasure: Edge of History”den Yeni Fragman

National Treasure: Edge of History dizisinden yeni fragman yayınlandı. Disney+ dizisi 2022 sonunda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

National Treasure: Edge Of History fragman
- Reklam -
- Reklam -

National Treasure: Edge of History dizisi için yeni fragman geldi. D23 Expo etkinlikleri bünyesinde Disney+ yapımının gelecek aralık ayında dijital platform kütüphanesine ekleneceği duyuruldu.

Büyük Hazine evreni son zamanlarda oldukça hareketli günlerden geçiyor. Nicholas Cage’in başrolünde yer aldığı serinin üçüncü filmi senaryo hazırlıklarını tamamladı ve kamera karşısına geçmek için yıldız oyuncunun onayını bekliyor. 2020’de duyurulan National Treasure: Edge of History dizisi ise izleyicilerini başka bir hazinenin peşinde sürükleyecek.

Serinin hayranlarını meraklandırmayı başaran fragman senaryosu ile birlikte oyuncu kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor. Catherine Zeta-Jones ve National Treasure serisinin ikinci filminde kadroda yer alan Justin Bartha başrollerde yer alıyor. İkiliye ek olarak Jordan Rodrigues, Antonio Cipriano, Zuri Reed, Jake Austin Walker ve Lydon Smith gibi isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

National Treasure: Edge Of History fragman

Dizinin ilk tanıtım fragmanı, bu yılki San-Diego Comic-Con etkinliğinde paylaşılmıştı. Şimdi de D23 Expo etkinliğinde yeni ve daha ayrıntılı bir fragman yayınlandı.

Görüntüler, Lisette Olivera’nın canlandırdığı Jess karakterine de daha ayrıntılı bir bakış sunuyor. Fragmanın ilerleyen dakikaları ise izleyicileri bazı antik kentlere ve gizli kapılara götürüyor. Jess’in babası ve mirası ile yakından ilişkili olan bir hazineden bahseden video ise “gerçeğin hazine ile birlikte gömülü olduğunu” söyleyerek son buluyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan yeni fragmana ulaşabilirsiniz.

National Treasure: Edge of History Dizisinden Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Fragmana dair genel yorumlar dizinin de sinema filmlerine benzer bir tonda ilerleyeceği yönünde. Gizemin çözüldüğü sahneler ve aksiyonu başarılı bir dozda karıştıran yapım aynı zamanda filmlere benzer bir müzik tonunu da yakaladığı söyleniyor.

Dizinin yazar koltuğunda aynı zamanda filmlerin de senaryosunu kaleme alan Cormac ve Marianne Wibberley kardeşler yer alıyor. İki Büyük Hazine sinema filmini çeken Jon Turteltaub idari yapımcı olarak yer alırken Jerry Bruckheimer ise dizinin yapımcılığını üstlenmiş durumda. Kamera arkasında ise Mira Nair ve Kevin Alejendro’nun yönetmen olarak bulunacağı doğrulandı.

National Treasure: Edge of History fragmanı

Disney+ üzerinden erişime açılacak dizi ilk 2 bölümü ile 14 Aralık 2022 günü başlayacak. Sonraki bölümler ise haftalık olarak gelecek.

Siz National Treasure: Edge of History dizisine dair beklentileriniz neler?  Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Andor fragmanı yeni star wars dizisi

Yıldız Savaşları Dizisi “Andor”un Son Fragmanı Yayınlandı

armor wars yeni logo ve çekim tarihi

Marvel’ın Disney+ Dizisi “Armor Wars”un Yeni Logosu ve Çekim Tarihleri Belli Oldu