in ,

National Treasure’ın Dizi Uyarlaması Edge of History’den İlk Tanıtım Fragmanı ve Poster

National Treasure: Edge of History fragmanı paylaşıldı. Disney+’ın uzun süredir geliştirilme aşamasındaki Büyük Hazine dizisi, gün yüzüne çıktı.

National Treasure: Edge of History fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

National Treasure: Edge of History fragmanı yayınlandı. Disney Plus için hazırlanan ilk Büyük Hazine dizisi, tanıdık seriye yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Büyük Hazine serisinin spin-off yapımı olarak lanse edilen ve ilk olarak Koronavirüs pandemisinin başlangıç aylarında duyurulan yeni dizi, Lisette Olivera’nın canlandırdığı Jess adlı karaktere odaklanıyor ve genç kahramanın ailesinin gizemli geçmişiyle ilgili gerçeği ortaya çıkarmasını ve kayıp bir Pan-Amerikan hazinesini bulmak için hayatının macerasına atılmasını anlatacak.

San Diego Comic-Con etkinlikleri sırasında yönetici yapımcılar Cormac ve Marianne Wibberley, yeni dizi uyarlamasıyla ilgili vizyonlarını ve Akademi ödüllü aktris Catherine Zeta-Jones’un da yer aldığı oyuncu kadrosunu paylaştılar. Daha önce Justin Bartha’nın dizide konuk oyuncu olacağı ve Riley Poole karakterine bir kez daha hayat vereceği duyurulmuştu.

- Reklam -

Dizide söz konusu isimlerin yanı sıra Zuri Reed (Flatbush Misdemeanors) Jess’in hazine avına katılan ve en iyi arkadaşına yardım etmek için inanç sistemini yeniden değerlendirmek zorunda kalan Tasha rolünde canlandıracak. Antonio Cipriano Tasha’nın sevgisini geri kazanmaya çalışan, ansiklopedik bir komplo teorileri bilgisine sahip, sevimli ama takıntılı bir aptal olan Oren karakterini; Jordan Rodrigues (Lady Bird) Jess’in tanıştıkları günden beri onu seven çocukluktaki en iyi arkadaşı Ethan karakterini; Jake Austin Walker (Rectify) uzun bir hazine avcısı soyundan gelen, mücadeleci müzisyen Liam karakterini ve Lyndon Smith (Parenthood) inatçı bir FBI Ajanı olan Ross karakterini canlandıracak. Catherine Zeta-Jones ise filmde cesur bir milyarder, karaborsa antika uzmanı ve kendi kurallarına göre yaşayan hazine avcısı Billie’yi oynayacak.

Filmin yayınlanan ilk kısa tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

National Treasure: Edge of History Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Tanıtım fragmanının yanı sıra dizinin kamera arkası görüntüleri ve ilk posteri de etkinlikte paylaşıldı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -
YouTube video

National Treasure: Edge of History dizi poster

“Yakında yayında” ibaresiyle paylaşılan dizinin tam çıkış tarihi ise açıklanmadı.

Serinin, diziden önce onayı verilen üçüncü filmi için de çalışmalar devam ediyor.

National Treasure: Edge of History dizisi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yapımdan beklentileriniz neler? Kayıp Rıhtım Forum üzerinden görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zaman Carki 3. Sezon

Zaman Çarkı Dizisinin Hayranlarına Müjdeli Haber: The Wheel of Time 3. Sezon Onayını Aldı

Scott Pilgrim 1: Scott Pilgrim’in Değerli ve Basit Hayatı Çizgi Roman İncelemesi

Scott Pilgrim’in Değerli ve Basit Hayatı İncelemesi: Bir Gencin Büyüme Öyküsü