in

Neil Gaiman, Doctor Who’nun Başına Geçeceği İddialarını Yalanladı

Neil Gaiman, Doctor Who dizisinin başına geçeceği iddialarını yalanladı. 13. Doktor’a ve dizi sorumlusu Chris Chibnall’a veda etmeye hazırlanan yapımda arayış sürüyor.

neil gaiman doctor who kararı
- Reklam -
- Reklam -

Doktor Who yeni başrol ve yeni dizi sorumlusu (showrunner) için hazırlıklara başladı. 13. Doktor Jodie Whittaker ve serinin son yapımcısı Chris Chibnall’ın görevlerinden ayrılacağının duyurulmasından sonra; kült yapımın yeni sezonları için ortaya Neil Gaiman ismi atıldı. Ancak ünlü yazar bu iddiaları sosyal medya üzerinden yalanladı.

Chris Chibnall uzun yıllardır Doctor Who’nun yapımcılığını ilerletiyordu. 2022’de ayrılacağı doğrulanan Chibnall’ın ardından Neil Gaiman’ın yeni sorumlu olacağına dair söylentiler dolaşmaya başlamıştı. 

Hayranlar Gaiman’a Twitter üzerinden onu dizinin yeni sorumlusu olarak görmek istediklerine dair Tweet’ler paylaştılar. Neil Gaiman ise Twitter hesabında bu iddialara cevap verdi.

- Reklam -

Neil Gaiman, Doctor Who Yönetmen Değil Hikâyeler Yazmak İstiyor

Gaiman, dizinin başına geçmektense, Doctor Who için bölüm yazmayı tercih edeceğini ifade etti.

Başka işlerle meşgul olduğunu da ifade eden yazar şu sıralar The Sandman, Anansi Boys ve Good Omens dizilerinin senaryoları üzerinde çalışıyor.

neil gaiman doctor who bbc

Good Omens dizisinin yönetmeni ve birçok ünlü yapımda ismi geçen Douglas Mackinnon ise bu fikre Gaiman’dan daha açık gibi duruyor. Doctor Who için, Gaiman ve Mackinnon ikilisinin beraber çalışması hakkında bir izleyicinin görüş paylaşması üzerine Mackinnon, “Çok güzel olurdu,” cevabını verdi. 

Chibnall önceki konuşmalarında, Jodie Whittaker ile üç sezonluk anlaşma yaptıklarını, artık süresinin dolduğunu ve TARDIS’in anahtarlarını başka birine teslim etme vakitlerinin geldiğini ifade etmişti.

13. Doktor’un Hikâyesi BBC’nin 100. Yıl Kutlamalarının Merkezinde Yer Alacak

Doktor rolünü Peter Capaldi’den devralan ve 13. Doktor olan Jodie Whittaker’ın dizinin yapımcılarından Chibnall ile birlikte diziye 2022’de veda edecek.

- Reklam -

“Jodie beklentilerimizin ötesine geçerek harika bir Doktor oldu. Tarzı, gücü ve samimiyetiyle ilk kadın Doktor olma sorumluluğunu üstlendi ve izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Daha ilham verici bir Doktorla çalışmayı hayal edemezdim ve aslına bakarsanız, çalışmayacağım da! 

“Bu mükemmel takıma liderlik etmek, kariyerimdeki en eşsiz deneyimlerden ve zevklerden biriydi. Çalıştığımız insanlarla ve anlattığımız hikâyelerle gurur duyuyorum. Özel bölümlerle veda edeceğiz bu da ayrıca güzel bir artı oldu. 13. Doktor’un hikâyesi BBC’nin 100. yıl kutlamalarının merkezinde olacak ve bu harika bir son.”

Diğer yandan hayranlar 14. Doktor’un kim olacağına dair tahminlerde bulunmaya başladılar.

Doctor Who 13. Sezon Fragmanı

Uzun soluklu maceranın hangi isimle devam edeceği ve Whittaker’ın sonik tornavidayı kime emanet edeceği izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. 

Neil Gaiman’ı Doctor Who dizisinin sorumlusu olarak görmek ister miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşın.

Kaynak: Radio Times

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

onlyfans öykü Aurora Mattia

Öyküsünü OnlyFans Üzerinden Yayımladı: Yazar Adaylarına Alternatif Bir Yayın Modeli

Blacksad çizgi roman

Blacksad 20. Yıl Özel Sayısı ile Maceraya Kaldığı Yerden Devam Ediyor