in

Neil Patrick Harris, “How I Met Your Father”ın 2. Sezonu ile Barney Stinson Rolüne Geri Döndü

Neil Patrick Harris, ünlü Barney Stinson rolüne geri döndü. Yıldız aktör, “How I Met Your Father” dizisinin 2. sezon kadrosunda yer alıyor.

Neil Patrick Harris - Barney Stinson How I Met Your Father 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Neil Patrick Harris, bir kez daha ikonik Barney Stinson karakterini canlandırarak hayranlara güzel bir sürpriz yaptı. Amerikalı aktör, How I Met Your Father 2. sezon kadrosuna dahil oldu.

Yıllar içerisinde bir sit-com klasiğine dönüşen How I Met Your Mother dizisiyle aynı evreni paylaşan spin-off yapımı How I Met Your Father 2. sezon bölümleri ile bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı.

Başrolünde Hilary Duff’ın yer aldığı Hulu yapımı, ilk sezon finalinde orijinal dizisinin sevilen karakterlerinden Cobie Smulders tarafından canlandırılan Robin Scherbatsky’nin dönüşüne şahitlik etmişti. Yeni sezonda ise yapımın bir başka ikonu Barney Stinson’ın geri dönerek serinin eski izleyicilerini mutlu etti.

- Reklam -

Neil Patrick Harris, How I Met Your Father 2. Sezon 1. Bölüm ile HIMYM Evrene Döndü

How I Met Your Father 2. Sezon 1. bölüm Cool and Chill 24 Ocak 2023 tarihinde yayınlandı. Bölümün sonu ise Neil Patrick Harris’in sürpriz dönüşüyle tamamlandı. Serinin hayranları, oyuncunun yalnızca bir bölümlüğüne mi geri döndüğünü merak ederken Harris’in 2. sezon kadrosunda daha fazla yer alacağı da öğrenildi.

Deadline’ın haberine göre Neil Patrick Harris, yeni sezonda dizide önemli bir yer kaplayarak adından söz ettirmeyi sürdürecek.

Neil Patrick Harris - Barney Stinson How I Met Your Father

Harris, HIMYM’de 9 sezon boyunca Barney karakterini canlandırdı ve ekibin en önemli parçalarından birisi oldu. İlerleyen sezonlarda Robin ile başladığı ilişkisi, zaman içerisinde bir evliliğe dönüştü ancak üç yıl sonra boşanma kararı aldılar.

Dizinin yaratıcıları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger, TVLine’a verdikleri demeçte Barney’nin daha fazla bölüm için geri döneceğini duyurdu. İkili, Barney’nin How I Met Your Father’da üstleneceği rolün detayları konusunda sesiz kalsalar da; Barney’nin Sophie’nin babası olmadığı bilgisini paylaşmaktan çekinmedi.

Aptaker, konuya dair şunları kaydetti:

“Biz genç bir babanın hikâyesi anlatmıyoruz. Bence Lori’nin yaşı göz önüne alındığında, bu durum oldukça rahatsız edici bir tercih olurdu.”

Barney Stinson How I Met Your Father 2. Sezon - Neil Patrick Harris

- Reklam -

Barney Stinson Dizinin Gidişatında Önemli Bir Role Sahip Olacak

Aptaker, Barney’nin dönüşüne dair ise şunları söyledi:

“Ne zaman orijinal kadrodan bir ismi geri getirmekten bahsetsek bunun iki amaca hizmet etmesini tercih ederiz: Hayatlarında neler olup bittiği ve nerede olduklarına dair bazı bilgiler vermek ve How I Met Your Father’daki karakterlerin hikâyesini nasıl etkileyip onları nasıl yeni ve beklenmedik bir rotaya sokmalarını sağlamak.

“Geçen yıl Robin’in dönüşünde olduğu gibi, Barney’nin neler yaptığına dair bazı şeyleri öğreneceğiz. Ancak bu, sezonun gidişatı ve ana anlatısı üzerinde büyük bir etkiye de sahip olacak.”

Öte yandan Cobie Smulders da Robin rolü için gelecekte tekrar dizide yer alma fikrine açık olduğunu söylemişti. Harris ile Smulders’ın buluşacağı bir bölümün gerçekleşme ihtimalini ise zaman gösterecek.

How I Met Your Father 1. Sezon Finali robin

Toplamda 20 bölümden oluşacak How I Met Your Father 2. sezon Hulu üzerinden izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizinin ilk sezonu ise Disney+ üzerinden Türkiye’den de izlenebiliyor.

Neil Patrick Harris’in dönüşü hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Record of Ragnarok 2. Sezon Fragmanı

Ödüllü Manga Serisinden Uyarlanan “Record of Ragnarok”ün 2. Sezonundan Yeni Fragman

2023 Philip K. Dick Ödülü Adayları

Bilimkurgunun Usta Yazarı Philip K. Dick Anısına Verilen Ödülde 2023 Adayları Duyuruldu