in

Nejat İşler, Behzat Ç.’nin ve Saygı’nın Meşhur Karakteri Ercüment Çözer’i Bir Daha Canlandırmayacağını Açıkladı

Nejat İşler, Ercüment Çözer rolüne veda etti. Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda Behzat Ç. ve Saygı dizilerinde canlandırdığı karakter ile yolunu ayırdığını duyurdu.

Nejat İşler, Ercüment Çözer Rolüne Veda Etti
- Reklam -
- Reklam -

Nejat İşler, Ercüment Çözer rolüne veda ettiğini duyurdu. Behzat Ç. ve Saygı gibi dizilerde ikonik karaktere hayat veren oyuncu, sosyal medya hesabından karakteri bir daha canlandırmayacağını açıkladı.

İlk olarak 2010’lu yıllarda Star TV’de yayınlanan Behzat Ç. dizisiyle görünen Ercüment Çözer karakteri, özellikle Nejat İşler ile oldukça popüler hale geldi. Dizinin yıllar sonra BluTV ile yeniden ekranlara dönmesi sürecinde de yer alan İşler, Behzat Ç.’nin iptali sonrası da maceralarına devam etti.

Nejat İşler, yine BluTV üzerinden yayınlanan Saygı dizisiyle artık bir yan karakter olmaktan çıkarak doğrudan başkarakter haline geldi ve Ercüment Çözer’in yaşadığı maceraları ekrana taşıdı. Toplamda iki sezon süren Saygı’nın ilk sezonu Ekim 2020’de, ikinci sezonu ise Eylül 2021’de platformdaki yerini aldı. Genel olarak olumlu eleştiriler alan maceranın en azından bir sezon daha devam edeceği tahmin ediliyordu. Fakat ne yazık ki öyle olmadı ve İşler’den beklenmeyen bir duyuru geldi.

- Reklam -

Nejat İşler, Ercüment Çözer Karakterine Veda Ettiğini Behzat Ç. Yeni Sezon Duyurusu Sonrası Yaptı

Nejat İşler Ercüment Çözer Saygı Behzat Ç.

Twitter hesabı üzerinden bir duyuru paylaşan Nejat İşler, severek oynadığı Ercüment Çözer karakteriyle ilişiğini kestiğini belirterek katkısı olan herkese teşekkür etti. Ayrıca karakterden bağımsız olarak yapılacak daha çok iş olduğunu vurguladı.

“Çok sevdiğim Ercüment Çözer karakterine veda ettim. Katkısı olan herkese teşekkürler. Daha yapılacak çok iş var.”

- Reklam -

İşler, böyle bir kararı neden aldığı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Ayrıca BluTV tarafında da konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan İşler’in bu ani paylaşımı birçok hayranın kafasında soru işareti oluşturdu. Tam da geçenlerde duyurulan yeni Behzat Ç. sezonu sonrası böyle bir paylaşımın gelmiş olması, oyuncunun Behzat Ç. ekibiyle ya da Erdal Beşikçioğlu’yla bir tartışma içinde olup olmadığını merak ettirdi. Şimdiye kadar yeni sezonu duyurulan dizide Ercüment Çözer’in de yer alacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak oyuncunun ani paylaşımı ile bu durum artık mümkün gözükmüyor.

Karakteri yeni bir ismin canlandırıp canlandırmayacağı şimdilik belirsiz. İleride, tıpkı Behzat Ç.’nin neden iptal edildiğiyle ilgili Beşikçioğlu’ndan gelen bir açıklama gibi İşler’in de detay verip vermeyeceği merak ediliyor.

Nejat İşler’in tam da Behzat Ç. haberleri sonrası rolü bıraktığını duyurması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çizmeli Kedi 2 Fragmanı: Son Dilek Yolda

Çizmeli Kedi’nin Yeni Macerası “Son Dilek”in Resmi Fragmanı Paylaşıldı

defineciler van urartu tapınağı keşif

Defineciler, Van’da 2.700 Yıllık Urartu Tapınağı Buldu