in ,

Atiye: Netflix Türkiye’nin Yeni Fantastik Dizisinden Fragman Geldi!

Başrolünde Beren Saat’in yer aldığı Netflix yapımı ikinci Türk dizisi “Atiye”den yeni fragman geldi. Göbeklitepe’nin gizemi ortaya çıkıyor!

atiye netflix yeni fragman
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Türkiye tarafından hazırlanan başrollerinde Beren Saat ile Mehmet Günsür’ün bulunduğu, kanalın ikinci Türk dizisi Atiye için yeni bir fragman yayınlandı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde yapımdan oldukça kısa bir fragman yayınlanmıştı. Fragmanda Atiye’yi canlandıran Beren Saat’in büyükçe bir kağıda bir sembol çizdiğini izlemiştik. Yeni yayınlanan fragmanda da Atiye’nin kendini bildi bileli bu sembolü çizdiğini ve nedenini araştırdığını görüyoruz.

Netflix Dizisi Atiye’nin konusu ise şu şekilde:

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir. Ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar.

- Reklam -

Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

Yeni yayınlanan Atiye fragmanına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

YouTube video

Aralık ayının sonuna doğru yayınlanacak dizide Beren Saat ve Mehmet Günsür dışında yer alacak diğer oyuncular şu şekilde: Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi, Meral Çetinkaya, Hazal Türesan ve Cezmi Baskın.

Dizinin senaryosu Nuran Evren Şit tarafından yazılıyor. Dizinin yönetmen koltuğunu ise Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı paylaşıyor.

- Reklam -

Netflix Türkiye’nin yeni dizisi, ilkinde olduğu gibi bir edebiyat eserinden ilham alıyor. Hatırlayacağınız gibi Hakan: Muhafız, Karakalem adlı kitap serisinden uyarlanmıştı. Atiye ise Şengül Boybaş imzalı Dünyanın Uyanışı adlı eserden yola çıkıyor. UNESCO Dünya Mirası listesinde yerini alan Göbeklitepe’nin gizemli hikâyesine konuk olduğumuz roman, Küsurat Yayınları tarafından basılmıştı.

Atiye dizisi, 27 Aralık 2019 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini almış olacak.

Yaklaşık 40 saniye süren yeni ve öncekine göre daha detaylı olan fragmanı sizler nasıl buldunuz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Hakan: Muhafız 2. Sezon: Hayal Kırıklığı mı, Hatalar Silsilesi mi?

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for guzgezgini guzgezgini dedi ki:

    Fragmanı izledim ama diyaloglar ilgi çekici gelmedi, daha doğrusu karakterlerin heyecanı pek yansıtılamamış gibi geldi. Detaylı bir bilgim olmadığı için sadece fragman üzerinden yorumlamaya çalıştım.

  2. Avatar for Kotununiyisi Kotununiyisi dedi ki:

    Dublajsız(!) hali de yayınlanacak mı?

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Hiç güzel olacakmış gibi gelmiyor bana. Ama umarım güzel çıkar. :smiley:

  4. Avatar for Kitsune Kitsune dedi ki:

    Fragmanı görünce insanın izleme isteği ölüyor. Dizinin neye benzeyeceğinin özeti gibi olmuş bana göre. Ki ben zaten izlemem bu diziyi. Beren Saat oynayamıyor. Role bürünemiyor bir kere. :rofl:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Dark Crystal: Age of Resistance

The Dark Crystal: Age of Resistance – Kuklaların Epik Macerasına Hazır Olun!

Time

Time Dergisi Açıkladı: 2019’un En İyi 10 Filmi